Andreea Mantea face furori printre amicii virtuali, cu o fotografie pe care şi-a făcut-o în vacanţă. Udă şi îmbrăcată sumar, vedeta a încins imaginaţia admiratorilor ei.

„De astăzi, începe vacanţa pentru mine şi aş vrea să vă urez şi vouă, tuturor, VACANŢĂ PLĂCUTĂ!!! Să vă relaxaţi, să vă distraţi şi să reveniţi cu forţe proaspete! Vă pup!!!”, a scris Andreea Mantea, pe Facebook, în urmă cu o săptămână.

Astăzi, Andreea a postat şi dovada că s-a relaxat total în vacanţa de vis pe care o petrece. „Să aveţi un weekend răcoros!!! Vă pup cu drag!”, a scris vedeta, lângă o fotografie de-a dreptul incendiară. Întinsă pe nisipul ud, la malul mării, Andreea poartă un costum de baie sexy şi adoptă o poziţie care i-a înnebunit pe amicii virtuali. „Pfff,,,am varsat si paharu de apa cand am vazut poza asta”, „O imagine superba. Sa ai parte de distractie si multa liniste si pace sufleteasca”, „Andreea esti o femeie superba, te admir foarte tare… Fii tare si nu pune la suflet toate rautatile… Iubirea ta e pusa deoparte si va veni atunci cand nu o vei astepta! O vacanta frumoasa sa ai!”, ” Doamne, esti superba. Multa sanatate sa ai, ca treci peste toate”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

„Vrei sa pari ok, dar oja neagra iti tradeaza stare ta;) pacat, meriti mai mult;)”, a scris un alt admirator, făcând probabil aluzie la despărţirea dintre Andreea şi Ştefan Stan. Vedeta s-a amuzat, însă, şi i-a răspuns: „Promit sa le fac roz!”.

Vocea României, Ştefan Stan, şi iubita lui, Andreea Mantea, au decis să-şi spună ”adio”, la doar o lună după ce se împăcaseră şi păreau că sunt pregătiţi să meargă din nou pe acelaşi drum.

 

 

Sursa:libertatea.ro