Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pasiunea unui cuplu sfârșită tragic.Unde sa nu faceti sex

- Advertisement -

Simplu, cei doi iubăreți nu și-au mai putut stăpâni pasiunile “carnale” și “au trecut la treabă” pe șinele de tren.

“Surprinzător”, fiind niște șine de tren circulabile din orașul Zaporozhye, a venit din zare un tren ce nu doar a întrerupt partida de sex ci a avut consecințe tragice. Femeia în vârstă de treizeci și ceva de ani a murit pe loc iar partenerul acesteia și-a pierdut ambele picioare și a fost transportat de urgență la spital.

Conform surselor, bărbatul a declarat mai târziu că aflându-se în drum spre casă, cei doi nu și-au putut controla firea pasională și dorind să experimenteze ceva mai  extrem au decis că cea mai bună variantă ar fi să facă sex pe șine. Decizie destul de neinspirată având în vedere consecințele, acum cea mai “extremă” experiență a victimei urmează să fie petrecerea restului vieții fiind olog atât de picioare, cât și de concubină.

Așadar, luați aminte în cazul în care doriți să vă condimentați viața sexuală, șinele de tren nu sunt locul prielnic pentru a face asta.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore