Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCătălin Măruţa, chemat în judecată să-şi recunoască fiul secret

Cătălin Măruţa, chemat în judecată să-şi recunoască fiul secret

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un tânăr pe nume Stelian Popa, în vârstă de 18 ani, l-a dat în judecată pe Cătălin Măruţa, cerându-i să-l recunoască drept fiul secret.

Cătălin Măruţa împarte „paternitatea” cu Irinel Columbeanu şi Remus Truica. Iar mama nu este numai una, ci sunt patru: Andra, Monica Gabor, Mara Bănica şi Nikita.

Toţi trebuie să le explice magistraţilor că nu sunt părinţii reclamantului.

Acesta nu este primul caz în care vedetele se trezesc, peste noapte, că li se cere să recunoască un copil. Anul trecut, Alex Velea a fost acuzat de o elevă de 18 ani din Timişoara că ar fi sedus-o, iar dovada aventurii lor de o noapte ar fi fost ca ea a rămas însărcinată.

„M-a atras fizicul lui. L-am cunoscut pe 25 martie, la majoratul meu, într-un club. Ne-am pozat, apoi ne-am împrietenit. Am făcut sex, n-am stat mult în cameră. Asta pentru că ne grăbeam să ajungem la concert”, declara tânăra. Sursa: protv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare