ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cătălin Măruţa, chemat în judecată să-şi recunoască fiul secret

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un tânăr pe nume Stelian Popa, în vârstă de 18 ani, l-a dat în judecată pe Cătălin Măruţa, cerându-i să-l recunoască drept fiul secret.

Cătălin Măruţa împarte „paternitatea” cu Irinel Columbeanu şi Remus Truica. Iar mama nu este numai una, ci sunt patru: Andra, Monica Gabor, Mara Bănica şi Nikita.

Toţi trebuie să le explice magistraţilor că nu sunt părinţii reclamantului.

Acesta nu este primul caz în care vedetele se trezesc, peste noapte, că li se cere să recunoască un copil. Anul trecut, Alex Velea a fost acuzat de o elevă de 18 ani din Timişoara că ar fi sedus-o, iar dovada aventurii lor de o noapte ar fi fost ca ea a rămas însărcinată.

„M-a atras fizicul lui. L-am cunoscut pe 25 martie, la majoratul meu, într-un club. Ne-am pozat, apoi ne-am împrietenit. Am făcut sex, n-am stat mult în cameră. Asta pentru că ne grăbeam să ajungem la concert”, declara tânăra. Sursa: protv.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore