Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO „Gentleman”, noul clip al lui Psy, interzis în Coreea de Sud

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Difuzarea celui mai nou videoclip al cântăreţului Psy, “Gentleman”, a fost interzisă la televiziunea publică din Coreea de Sud, deoarece, potrivit oficialilor din această instituţie, clipul poate “dăuna ordinii publice”.

Într-un comunicat oficial, postul public de televiziune KBS afirmă că anumite pasaje din videoclip oferă un exemplu negativ şi că videoclipul nu răspunde criteriilor sale de difuzare. Imaginile îl arată pe cântăreţ mergând pe mijlocul străzii şi lovind cu piciorul un stâlp pe care este afişată inscripţia “Parcarea interzisă”. “Interzicem formal orice material susceptibil să dăuneze ordinii publice”, se afirmă în comunicatul KBS.

În schimb, Park Geun-Hye, preşedintele ţării, l-a felicitat pe starul sud-coreean pentru faptul că a plătit dreptul de a împrumuta un pas de dans de la grupul de cântăreţe Brown Eyed Girls.

Această “recunoaştere a valorii creativităţii altor persoane reprezintă un caz exemplar”, a declarat şeful statului sud-coreean, cu ocazia unei întruniri cu înalţi responsabili politici şi economici, scrie 1music.ro.

În mai puţin de zece zile, Psy – devenit celebru pentru Gangnam Style, melodie a cărui videoclip a depăşit 1 miliard de vizualizări pe Youtube (singura de altfel) – a adunat aproape 200.000.000 de vizualizări la noua lui piesă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare