Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trofeul „Adrian Haiduc“, pentru tinerii cu imaginaţie, se va decerna la Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara 2013

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara 2013 va avea loc la Galeria Calpe (situată în incinta Bastionului Theresia) din Capitala Banatului, în data de 23 noiembrie 2013, organizator fiind grupul „Loja Pasionaţilor de Mărgele”. Evenimentul va reuni designeri de bijuterii handmade atent selectaţi din întreaga ţară, care vor prezenta publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual. Se anunţă o seară care va cuprinde, printre altele, parada modei, muzica live, concurs de fotografie.

Pentru a se înscrie în cursa pentru câştigarea trofeului „Adrian Haiduc“, trofeu realizat de artiştii timişoreni de la Art Stick, tinerii designeri trebuie să aibă creaţii la Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara şi să trimită pentru jurizare trei lucrări din cadrul manifestării. Lucrările vor fi numerotate aleatoriu şi însuşi renumitul designer Adrian Haiduc va decide câştgătorul acestui trofeu.

În ce constă premiul?

Câştigătorul trofeului „Adrian Haiduc” va primi o plachetă şi invitaţia de a prezenta o colecţie comună cu Adrian Haiduc. „Am dorit să încurajez creativitatea tinerilor designeri cărora, în această perioadă grea, le este tot mai uşor să se afirme şi sper că voi fi asaltat numai de propuneri unice şi impresionante, astfel încât decizia mea să fie cât mai greu de luat, în desemnarea câştigătorului“ a declarat excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare