Festivalul timișorean PLAI, renominalizat la European Festival Awards. Susţine-l și tu!

0
625

Festivalul Plai a luat naștere în anul 2006, anul acesta derulănd cea de a opta ediţie. Proiectul este clădit doar din dragostea, devotamentul și munca voluntarilor. An de an, cel de al doilea weekend al lunii Septembrie, transformă Muzeul Satului Bănăţean într-o oază de muzică, artă și de promovare a multiculturalităţii.

Ediţia 2013 a PLAI-ului a strâns aproximativ 10.000 de oameni și 80 de voluntari care și-au făcut treaba ca la carte. După succesul de anul trecut, când a a fost primul şi singurul festival din România care a ajuns în finala European Festival Awards, anul acesta a reușit să intre din nou pe lista nominalizărilor la European Festival Awards, la categoria Best Small European Festival.

Festivalul PLAI a câştigat premiul I la secţiunea „Artă şi cultură” a Galei Societăţii Civile, în anul 2009, în vreme ce anul 2008 i-a adus titlul de cel mai bun proiect din România, precum și fruntea fazei naţionale a competiţiei europene pentru premiul Charlemagne.

Pe data de 1 octombrie, a început oficial bătălia în cadrul European Festival Awards, iar festivalul nostru de suflet este din nou pe lista nominalizaţilor.

VREI ȘI TU SĂ-L SUSŢI? VOTEAZĂ  AICI !

Spune-ţi opinia civilizat!