Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialEști student în anul 1 la Universitatea de Vest și ești un...

Ești student în anul 1 la Universitatea de Vest și ești un „boboc frumos” ? OSUT te invită să participi la Balul Bobocilor 2013

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fiind primul eveniment organizat de OSUT la începutul anului studențesc, Balul Bobocilor este dedicat studenţilor din anul 1, cu scopul de a-i încuraja pe boboci să socializeze, să se afirme și să se integreze cât mai repede și ușor în atmosfera studenţească.

Bobocii care doresc să ia parte la lupta pentru titlul de Miss și Mister Boboc UVT 2013 au posibilitatea să se înscrie până duminică, 6 octombrie, pe site-ul https://osut.ro/preselectii-bal/ , ca mai apoi să participe luni, 7 octombrie, la preselecţii. Cei mai buni vor fi selectaţi, antrenaţi și ajutaţi de către organizatori pe tot parcursul pregătirilor până în seara balului, astfel încât să reuşească să impresioneze juriul prin naturaleţe, spontaneitate şi încredere în sine.

Balul Bobocilor din Universitatea de Vest din Timişoara 2013 va avea loc în 23 octombrie,în Club Heaven Studio. Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona din sediul OSUT aflat în camera 247 din clădirea centrală a Universităţii de Vest din Timişoara, între orele 9:00-17:00, standul OSUT din holul Universității, sediul OMNIPASS, dar și din căminele Universității de Vest de la reprezentanţii OSUT, sau în seara evenimentului cu 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...