Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ești student în anul 1 la Universitatea de Vest și ești un „boboc frumos” ? OSUT te invită să participi la Balul Bobocilor 2013

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fiind primul eveniment organizat de OSUT la începutul anului studențesc, Balul Bobocilor este dedicat studenţilor din anul 1, cu scopul de a-i încuraja pe boboci să socializeze, să se afirme și să se integreze cât mai repede și ușor în atmosfera studenţească.

Bobocii care doresc să ia parte la lupta pentru titlul de Miss și Mister Boboc UVT 2013 au posibilitatea să se înscrie până duminică, 6 octombrie, pe site-ul https://osut.ro/preselectii-bal/ , ca mai apoi să participe luni, 7 octombrie, la preselecţii. Cei mai buni vor fi selectaţi, antrenaţi și ajutaţi de către organizatori pe tot parcursul pregătirilor până în seara balului, astfel încât să reuşească să impresioneze juriul prin naturaleţe, spontaneitate şi încredere în sine.

Balul Bobocilor din Universitatea de Vest din Timişoara 2013 va avea loc în 23 octombrie,în Club Heaven Studio. Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona din sediul OSUT aflat în camera 247 din clădirea centrală a Universităţii de Vest din Timişoara, între orele 9:00-17:00, standul OSUT din holul Universității, sediul OMNIPASS, dar și din căminele Universității de Vest de la reprezentanţii OSUT, sau în seara evenimentului cu 25 lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore