17-octombrie-2021
AcasăStiriPoliticaNicolae Robu trimite noi ”săgeți” către Victor Ponta și Ilie Sârbu: ”Românii...

Nicolae Robu trimite noi ”săgeți” către Victor Ponta și Ilie Sârbu: ”Românii vor ALTCEVA!”

Având calitatea de co-președinte în cadrul Alianței Creștin Liberale din județul Timiș, dar și pe cea de vicepresedinte PNL la nivel național, primarul Timișoarei a emis cu puțin timp în urmă un comunicat prin care îi avertizează pe Victor Ponta și pe Ilie Sârbu de faptul că românii vor cu totul altceva decât aceștia le pot oferi.

”Constat, în ultima vreme, mai ales după luarea şi punerea în practică fără probleme semnificative a deciziilor capitale de: fuziune PNL-PDL, creare a Alianţei Creştin Liberale şi desemnare a candidatului unic al acesteia la Preşedinţia României în persoana d-lui Klaus Iohannis, că Victor Ponta şi susţinătorii săi trădează mari nelinişti, clătinându-se, pur şi simplu, precum uriaşul cu picioare de lut şi prevestindu-şi apropiata prăbuşire.

Păi d-le Victor Ponta, d-le Ilie Sârbu, chiar aceasta credeţi dv. că este frământarea majoră a românilor, dacă s-a întâlnit sau nu -și nu s-a întâlnit, ştiţi bine!- Klaus Iohannis cu Traian Băsescu?

Romanii sunt frământaţi, d-lor, că în continuare plătesc taxe şi impozite mari, că au salarii şi pensii mici, că economia nu dă semne de revigorare, ci, dimpotrivă, se clătină sub ameninţarea măsurilor populiste despre care dv. vorbiţi, că dv. încurajaţi nemunca, asistența socială parazitară şi nu mişcarea economică sănătoasă, singura aptă de susţinerea pe de o parte a dezvoltării, iar pe de altă parte a serviciilor publice -sănătate, educaţie, cultură, securitate, administrație- şi a asistenţei sociale justificate!

Înţelegeţi, d-lor Victor Ponta şi Ilie Sârbu că, la 25 de ani de la Revoluţie, romanii vor altceva decât le oferiţi dv.

Vor un stat de drept, în care instituţiile statului sunt lăsate să lucreze subordonat misiunii lor, raţiunii lor de a fi şi nu transformate în instrumente de luptă politică, un stat în care legea este lege pentru toată lumea -apropo de poziţia dv. faţă de cazul apropiatului dv. Dan Voiculescu-, o Românie demnă, cu faţa spre Vest, loială şi activă în cadrul parteneriatului strategic cu SUA, în cadrul NATO şi în cadrul UE.
Iar toate acestea sunt oferite de dreapta română maturizată, unită în Partidul Naţional Liberal, iar în plan electoral de Alianţa Creştin Liberală şi candidatul acesteia la Preşedinţia României, Klaus Iohannis!” a anunțat edilul timișorean, deși acesta se află încă în concediu de odihnă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente