ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timișoarei, apel la SPIRITUL CIVIC al cetățenilor: ”Respectați-vă reciproc!” Cu ce se laudă Nicolae Robu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Edilul-șef de pe Bega, Nicolae Robu, a lansat un apel prin care solicită timișorenilor să se respecte reciproc, fie că sunt pietoni, șoferi sau bicicliști.

”În ultima vreme, primesc numeroase mesaje prin care ba pietonii, ba șoferii se plâng de bicicliști. Desigur, cazurile punctuale ce-mi sunt prezentate sunt reprobabile, eu însumi asistând la o scenă în care, pe strada Mărășești, un biciclist cu viteză foarte-foarte mare era cât pe ce să-l lovească în plin pe un tânăr pieton, doar reflexul excelent, mult peste medie, al acestuia evitând o tragedie -da, acesta-i termenul pentru ce s-ar fi întâmplat!-. De la astfel de cazuri punctuale, până la blamarea în bloc a bicicliștilor este, însă, drum lung! Bicicliștii, în majoritatea lor covârșitoare sunt oameni serioși, cum sunt și majoritatea covârșitoare -deci: nu toți!- a pietonilor și majoritatea covârșitoare -deci: nu toți!- a șoferilor. Soluția nu este ca, plecând de la cazurile izolate, să ne ostilizăm unii împotriva altora, ci să ne respectăm reciproc și să trăim în convivialitate a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Nicolae Robu anunță că va susține în continuare comunitatea din ce în ce mai mare a bicicliștilor din Timișoara, urmând ca, atât timp cât el va ocupa funcția de primar, să continue extinderea rețelei de piste de biciclete exitente în Timișoara – orașul cu cei mai mulți kilometri de piste destinate pasionaților de pedalat. ”Eu mă bucur că în Timișoara sunt mulți și din ce în ce mai mulți bicicliști și voi continua campania de creare de cât mai multe piste de biciclete. Din păcate, tramele străzilor noastre nu au fost gândite pentru facilitarea creerii de piste de biciclete, dar încercăm să valorificăm cât mai rațional ce avem. Evident, întotdeauna e loc de mai bine și eu nu pot decât să mă bucur atunci când se vine cu observații și sugestii în acest sens. Trebuie spus, însă: dincolo de imperfecțiunile inerente, Timișoara este, de departe, orașul din România cu cea mai extinsă rețea de piste de biciclete. Vă rog, deci: pietoni, șoferi și bicicliști, respectați-vă reciproc! În orașul nostru drag, e loc pentru toți!” a mai anunțat edilul.

Primarul Timișoarei nu a omis, nici cu această ocazie, să se laude cu propriile ”idei”. După ce în cursul acestei săptămâni și-a creat un canal pe Youtube, acolo unde a și postat două înregistrări video realizate chiar de el, cu telefonul mobil, Nicolae Robu se laudă cu peste 1.800 de vizualizări la primul clip postat și cu peste 600 la cel de-al doilea. ”1.819 vizualizări are Comunicatul audio-video privind pasajul Michelangelo, postat alaltăieri și 618 cel privind reabilitarea Parcului Justiției, postat ieri. Mersi pentru agreerea noului mod de comunicare. Dacă n-ați văzut cele două comunicate și vreți să le vedeți, le găsiți pe pagina mea, a mai scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore