Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Se muncește pe șantierul Michelangelo. Vezi care este stadiul lucrărilor! FOTO

- Advertisement -

Primarul Nicolae Robu a anunțat că s-au reluat lucrările la Pasajul Michelangelo. După ce lucrările au stat pe loc timp de 4 săptămâni pentru ca cimentul turnat pe planșeu să se întărească, de zilele acestea s-a trecut la hidroizolarea planșeului și ai pereților de metal a părții acoperite. Edilul a adăugat că dacă va permite vremea, de sâmbătă muncitorii vor începe să sape la partea descoperită a subpasajului, tronsonul dinspre UVT.

„La pasajul Michelangelo s-au pornit lucrările la hidroizolația planșeului și ai pereților de metal din partea acoperită și se pregătesc de dotare  grinzile de coronament în partea de la BRD. Se fac ambele grinzi deodată. Dacă vremea va permite să se lucreze, atunci sâmbătă se toarnă betonul și se realizează tot coronamentul pe partea dinspre BRD. Se începe în câteva zile săparea masivă în partea dinspre UVT și se va dizloca pământ din ceea ce va fi partea descoperită a subpasajului” a spus Nicolae Robu.

Edilul a mai explicat că peste o lună și jumătate, cel mai probabil, se va închide temporar circulația. Robu a anunțat că municipalitatea este la zi cu plățile mucitorilor, a constructorilor și a materialelor. Mai mult, pentru ca proiectul să avanseze într-un ritm susținut, firma constructoare a ajuns la un acord cu municipalitatea să prelungească programul de lucru al muncitorilor. De acum, cei de pe șantier vor lucra 10 ore pe zi.

„E aproape gata pavajul de pe trotuarele de la pod. Se va realiza hidroizolația și acolo. Deocamdată nu se va închide circulația pentru că se va lucra pe segmente. Într-o lună și jumătate se va închide circulația pentru puțină vreme. S-a plătit tot, muncitorii, fierul, materialele, avem toate premizele de a avansa într-un rimt susținut. Mai mult, s-a aprobat programul de lucru prelungit și sperăm să vedem cât mai repede lucruri spectaculoase în zona. Muncitorii vor lucra de acum 10 ore pe zi. Nu am putut să impunem mai mult, deoarece există o legislație care trebuie respectată. Muncitorii nu pot fi obligați să muncească suplimentar fără un acord cu angajatorul”, a încheiat edilul.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore