Pline străzile Timişului de şoferi „ilegalişti”! Vezi ce a descoperit, ieri, Poliţia Rutieră

- Advertisement -

Luni, 7 aprilie 2014, în jurul orei 17:40, poliţiştii Secţiei 3 Rurale au oprit pentru control un autoturism care se deplasa, pe raza localităţii Carani. În urma verificărilor făcute, poliţiştii au constatat că şoferul, G. Vasile, de 44 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692, având valabilitatea autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată.

Cel deal doilea caz al zilei, descoperit în jurul orei 23:00, de către poliţiştii secţiei 1 Rurale, este cel al lui D. George, de 24 de ani, din Timişoara. acesta a fost oprit de oamenii legii în timp ce se deplasa cu un moped pe strada Bela Bartok din localitatea Dumbrăviţa, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie.

În fine, ultimul, dar nu cel din urmă, a fost depistat azi dimineaţă, la ora 2:40, de către poliţiştii Secţiei 4 Timişoara, care au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada B. P. Haşdeu. Întrucât şoferul B. Cosmin, de 26 de ani, din localitatea Giroc, judeţul Timiş, emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare