Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mascaţi şi împuşcături în Centrul Timişoarei! Vezi ce s-a întâmplat azi în Piaţa Victoriei FOTO+VIDEO

- Advertisement -

Vremea a fost de partea oamenilor legii de această dată. Manifestările desfăşurat luni cu ocazia Zilei Poliţiei Române, în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au avut de suferit datorită condiţiilor meteo, fapt ce nu s-a mai repetat şi astăzi.

Celebrarea a 192 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române a fost un nou prilej de apropiere între oamenii simpli şi poliţiştii timişoreni, iar asta s-a văzut astăzi, în Piaţa Victoriei din Capitala Banatului. Sute de oameni au participat la demonstraţiile efectuate de oamenii legii în Centrul oraşului de pe Bega. Poliţiştii le-au arătat timişorenilor prezenţi cum intervin mascaţii, au fcut demonstraţii de arte marţiale, de dresaj canin cu „lupii” din doatarea IPJ Timiş şi şi-au prezentat mare parte din tehnica de care dispun.

Participanţii la acest eveniment au putut vedea, expuse, scutere, motociclete, autoturisme şi autospecale ale Poliţiei, dar şi armamentul pe care se bazează oamenii legii în caz de intervenţii specializate.

De departe cel mai spectaculos moment al zilei a fost demonstraţia luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale (S.A.S.) al I.P.J. Timiş. „Mascaţii” au detonat un colet suspect, au tras focuri de armă, folosind gloanţe oarbe, iar cunoscutul pilot de raliuri, Florin Staici, a fost “infractorul” evenimentului. Trupe special antrenate au escaladat clădirea Operei Române pentru a reţine un “infractor periculos”.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore