Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMascaţi şi împuşcături în Centrul Timişoarei! Vezi ce s-a întâmplat azi în...

Mascaţi şi împuşcături în Centrul Timişoarei! Vezi ce s-a întâmplat azi în Piaţa Victoriei FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vremea a fost de partea oamenilor legii de această dată. Manifestările desfăşurat luni cu ocazia Zilei Poliţiei Române, în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, au avut de suferit datorită condiţiilor meteo, fapt ce nu s-a mai repetat şi astăzi.

Celebrarea a 192 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române a fost un nou prilej de apropiere între oamenii simpli şi poliţiştii timişoreni, iar asta s-a văzut astăzi, în Piaţa Victoriei din Capitala Banatului. Sute de oameni au participat la demonstraţiile efectuate de oamenii legii în Centrul oraşului de pe Bega. Poliţiştii le-au arătat timişorenilor prezenţi cum intervin mascaţii, au fcut demonstraţii de arte marţiale, de dresaj canin cu „lupii” din doatarea IPJ Timiş şi şi-au prezentat mare parte din tehnica de care dispun.

Participanţii la acest eveniment au putut vedea, expuse, scutere, motociclete, autoturisme şi autospecale ale Poliţiei, dar şi armamentul pe care se bazează oamenii legii în caz de intervenţii specializate.

De departe cel mai spectaculos moment al zilei a fost demonstraţia luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale (S.A.S.) al I.P.J. Timiş. „Mascaţii” au detonat un colet suspect, au tras focuri de armă, folosind gloanţe oarbe, iar cunoscutul pilot de raliuri, Florin Staici, a fost “infractorul” evenimentului. Trupe special antrenate au escaladat clădirea Operei Române pentru a reţine un “infractor periculos”.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal cu împuşcături la Berini: 40 de ţigani au venit să bată copiii românilor cu parii. Poliţia a ajuns după două ore!

Scadal cu focuri de armă, aseară, în localitatea timişeană Berini. Conflictul a izbucnit între...

Defilare cu ambarcațiuni și exerciții demonstrative la Zilele Lacului Surduc

Timișorenii care vor să scape de căldura sufocantă din oraș au la dispoziție un...

Polițiștii timișoreni au făcut demonstrații de tehnici de luptă și dresaj canin pentru sute de elevi timișoreni

Sute de elevi ai școlilor timișorene au fost prezenți, vineri dimineață, în curtea Inspectoratului...