Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMuzică pentru auz şi suflet. Alexandrina Hristov îşi lansează noul album la...

Muzică pentru auz şi suflet. Alexandrina Hristov îşi lansează noul album la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După cinci ani, mult aşteptatul album al Alexandrinei a văzut lumina zilei, spre încântarea fanilor săi. „Flori de Spin” este un punct de cotitură în muzică artistei fiind un album produs 100% de ea, compoziţiilor şi versurilor proprii li se adaugă orchestraţia originală, updatata la sonorităţile contemporane. Pe lângă cele patru single-uri apărute deja: Oraşul Umbre, Pijamale reci, Flori de spin şi Spre sud, albumul conţine atât piese mai vechi, cunoscute de public din concerte, precum Avionul de aur, Te simt, Cea mai frumoasă parte din mine, cât şi piese noi.

Timişoara este a doua pe lista turneului de promovare, fiind şi oraşul unde albumul a fost înregistrat. „Flori de Spin” urmează să vrăjească timişorenii la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul Sălii Capitol a Filarmonicii „Banatul”. Evenimentul va debuta pe data de 13 aprilie, începând cu orele 19:00. Preţul unui bilet de acces este de 50 de lei. În concertul de lansare a albumului, alături de Alexandrina vor urca pe scena Petre Ionuţescu, Gabriel Almasi, Alexei Ţurcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catană precum şi invitaţi surpriză. Partea vizuală a show-ului va fi asigurată de Cote.

Noul material este compus în totalitate de artistă şi poate fi descris simplu ca „muzică din suflet pentru suflete” „Flori de Spin e o bună bucată din viaţa mea. Piese noi, piese vechi. Scrise printre triste sau fericite insomnii. Este prima mea experienţă în orchestraţie muzicală. Flori de spin e feminin şi de ascultat în căşti. Noaptea, în singurătate”, a mărturisit Alexandrina, la Radio Guerrilla.

Noul album Alexandrina – Flori de Spin este disponibil în format digital, pe pagina de Bandcamp a artistei şi va fi prezent în format CD la evenimentul de lansare.

sursa foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Pokemon, jocul care a creat o isterie la nivel mondial a fost lansat și la Timișoara

Pentru că românul s-a născut poet şi ştie pe lângă fotbal şi politică să...

Timișorenii de la JazzyBIT au un nou album. „Horizon” se lansează și în Ungaria!

Trupa timișoreană JazzyBIT lansează astăzi cel de-al doilea album din carieră. "Horizon" poate fi...

”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume” se lansează la Sânnicolau Mare

”Domnul Tic și alte iubiri de prin lume”, cel de-al doilea volum al Laurei...