Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Trucuri” comuniste pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta. 500 de timișoreni au mers la București, pe Arena Națională

- Advertisement -

”Metoda autobuzul” nu se mai folosește numai pentru ziua în care se votează ci și în ziua lansării oficiale a candidaturii lui Victor Ponta la ”prezidențiale”. Astăzi are loc cel de-al treilea eveniment de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, care şi-a început deja campania electorală.

Membrii şi simpatizanţii PSD vor ajunge astăzi în Capitală cu nu mai puțin de 1.000 de autocare. Circa 500 de susținători au plecat azi-noapte, din Timișoara, pentru a fi alături de Victor Ponta pe Arena Națională din București, acolo unde are loc ”marele eveniment”.

”Nu a fost nimic impus, s-a vorbit normal în structurile noastre, în cartiere, în structurile profesionale, cine a dorit să vină a fost binevenit”, susține Adrian Negoiță, prim-vicepreședinte PSD Timișoara, conform Digi24.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore