Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPolitică”Trucuri” comuniste pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta. 500 de timișoreni au...

”Trucuri” comuniste pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta. 500 de timișoreni au mers la București, pe Arena Națională

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Metoda autobuzul” nu se mai folosește numai pentru ziua în care se votează ci și în ziua lansării oficiale a candidaturii lui Victor Ponta la ”prezidențiale”. Astăzi are loc cel de-al treilea eveniment de lansare a candidaturii lui Victor Ponta, care şi-a început deja campania electorală.

Membrii şi simpatizanţii PSD vor ajunge astăzi în Capitală cu nu mai puțin de 1.000 de autocare. Circa 500 de susținători au plecat azi-noapte, din Timișoara, pentru a fi alături de Victor Ponta pe Arena Națională din București, acolo unde are loc ”marele eveniment”.

”Nu a fost nimic impus, s-a vorbit normal în structurile noastre, în cartiere, în structurile profesionale, cine a dorit să vină a fost binevenit”, susține Adrian Negoiță, prim-vicepreședinte PSD Timișoara, conform Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare