Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimișorenii de la JazzyBIT au un nou album. "Horizon" se lansează și...

Timișorenii de la JazzyBIT au un nou album. „Horizon” se lansează și în Ungaria!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Trupa timișoreană JazzyBIT lansează astăzi cel de-al doilea album din carieră. „Horizon” poate fi ascultat și cumpărat (CD fizic sau în formă digitală) de pe pagina de Bandcamp a formației, care poate fi găsită AICI. Lansarea albumului „Horizon” coincide cu aniversarea JazzyBIT: în 2 februarie 2012 a avut loc primul concert al formației, iar la exact doi ani mai târziu a fost lansat primul album „Touch the Sky”.

Cele șapte piese compuse de JazzyBIT pentru „Horizon” s-au născut între vara lui 2014 și septembrie 2015, când au fost înregistrate, mixate și masterizate de către Bence Brucker în doar cinci zile, la renumitul studio SuperSize Recording din Budapesta. Albumul este publicat la EM Records, casa de discuri a cunoscutei vocaliste de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda. Designul albumului a fost realizat de către Ovidiu Hrin / Synopsis.

CD-ul „Horizon” are un booklet de 16 pagini ce cuprinde ilustrații grafice create de Ovidu Hrin pentru fiecare dintre cele șapte piese, menite să completeze percepția ascultătorului într-o direcție sinestezică. CD-urile vor fi disponibile la concertele de lansare. Acestea au fost programate astfel: Timișoara – 4 martie 2016, Cluj – 5 martie, Sighișoara – 6 martie, Oradea – 11 martie, Sibiu – 12 martie, Debrecen (Ungaria) – 13 martie, Satu Mare – 17 martie, Baia Mare – 18 martie, Bistrița – 19 martie.

Mai multe detalii despre concertele de lansare se pot găsi pe pagina web a trupei, la secțiunea de concerte. Tot aici, dar și pe Facebook, vor fi anunțate și următoarele concerte de lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....