Iepuraşul Playboy Rellys Tonu, din Timişoara, candidează pentru premiul de „Playmate of the year 2013” ce are loc în Filipine, iar excentricul designer, de asemenea timişorean, Adrian Haiduc a avut o reacţie extrem de virulentă pe o reţea de socializare lansând un tir de acuzaţii la adresa românilor, dar în special a bănăţenilor.

După ce sexoasa timişoreancă a prezentat de câteva ori colecţii ale „excentricului” plecat la studii peste Ocean, Haiduc îi impulsionează pe români să o voteze pe timişoreancă pentru a câştiga, designerul susţinând că aceasta are mari şanse la acest premiu.

„Gata! M-au apucat toţi dracii! Da o susţin pe Rellys Tonu! E românca de-a noastră, ne reprezintă în Filipine! E prea mult un minut din viaţa voastră să vă înregistraţi şi să o votaţi? Bine că timp de bârfe şi comentarii aveţi! Am ajuns să fim depăşiţi de Croaţia după ce zile întregi am deţinut primul loc! Când dracu vor învăţa românii ce înseamnă unitate? Timişorenilor le place să se laude că Banatu-i fruncea, avem şansa să arătăm că suntem fruncea lumii… dar nepăsarea îşi spune cuvântul! Fac apel către toţi românii: Haideţi să ne unim şi să o susţinem pe româncuţa noastră să ajungă din nou pe locul 1!” a scris Adrian Haiduc pe Facebook.

Votează şi tu pentru România AICI!

 

 

Foto:Playboy

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.