Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Haiduc, atac dur la adresa românilor, dar mai ales a timişorenilor! „Când dracu vor învăţa românii ce înseamnă unitate?”

- Advertisement -
Iepuraşul Playboy Rellys Tonu, din Timişoara, candidează pentru premiul de „Playmate of the year 2013” ce are loc în Filipine, iar excentricul designer, de asemenea timişorean, Adrian Haiduc a avut o reacţie extrem de virulentă pe o reţea de socializare lansând un tir de acuzaţii la adresa românilor, dar în special a bănăţenilor.

După ce sexoasa timişoreancă a prezentat de câteva ori colecţii ale „excentricului” plecat la studii peste Ocean, Haiduc îi impulsionează pe români să o voteze pe timişoreancă pentru a câştiga, designerul susţinând că aceasta are mari şanse la acest premiu.

„Gata! M-au apucat toţi dracii! Da o susţin pe Rellys Tonu! E românca de-a noastră, ne reprezintă în Filipine! E prea mult un minut din viaţa voastră să vă înregistraţi şi să o votaţi? Bine că timp de bârfe şi comentarii aveţi! Am ajuns să fim depăşiţi de Croaţia după ce zile întregi am deţinut primul loc! Când dracu vor învăţa românii ce înseamnă unitate? Timişorenilor le place să se laude că Banatu-i fruncea, avem şansa să arătăm că suntem fruncea lumii… dar nepăsarea îşi spune cuvântul! Fac apel către toţi românii: Haideţi să ne unim şi să o susţinem pe româncuţa noastră să ajungă din nou pe locul 1!” a scris Adrian Haiduc pe Facebook.

Votează şi tu pentru România AICI!

Foto:Playboy

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore