ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bordurile din Timişoara vor fi eliminate la iniţiativa viceprimarului Traian Stoia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În primul rând, trebuie menţionat faptul că este vorba de bordurile din interiorul sensurilor giratorii şi cele care marchează scuaruri. Iniţiativa viceprimarului a pornit de la faptul că recent mai multe accidente au fost puse pe baza acestora – fie sunt prea înalte, fie sunt prea puţin vizibile confundându-se cu drumul, fie sunt nesemnalizate corespunzător. În orice caz, nu fac nici un bine şoferilor.

„În cazul scuarurilor, semi-giraţiilor sau giraţiilor, bordurile sunt de foarte multe ori generatoare de disconfort şi chiar pot duce la producerea unor accidente” a spus viceprimarul Traian Stoia

Soluţia propusă de acesta este fie înlocuirea bordurilor cu alte mijloace de delimitare a sensurilor, fie desfiinţarea completă a acestora. Pentru stabilirea unei soluţii definitive viceprimarul a convocat comisia de circulaţie pentru a dezvolta un proiect benefic pentru oraş.

Problematica ţine de bordurile ce marcheaza scuaruri cu spaţiu verde şi care sunt considerate inutile şi detrimentale şoferilor, şi astfel vor fi eliminate. Pentru a nu cauza micşorarea prea mare a spaţiului verde din oraş, Direcţia de Mediu va primi un teren, din zona Ion Ionescu de la Brad, cu mărimea de 5000 metri pătraţi pe care să îl amenajeze într-un parc recreaţional.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore