Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimțiții traficului de pe la noi sau cum doarme Poliția-n teniși lângă o stradă aproape blocată FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Dacă sunteți un utilizator ”înflăcărat” al rețelelor de socializare și al portalurilor de știri, cu siguranță ați aflat că pe strada Socrate nu semnele rutiere de circulație și nici poliția nu fac legea, ci șoferii care își lasă mașinile după cum ”îi taie capu’”. Ei bine, situația ne-a fost relatată și nouă, și nu oricum, ci cu tot cu imagini.

Un cititor fidel Vocea Timișului a luat câteva cadre foto pe strada Socrate, sâmbătă, în jurul prânzului, când traficul pe acestă stradă este relativ scăzut, însă chiar și așa putem număra nu mai puțin de cinci mașini parcate între cele două indicatoare ”oprirea interzisă”. Segmentul de drum ocupat ”abuziv” este cel situat în fața localului Atu.

Din imagini se văd trei bolizi, un micorbuz și o dubă de aprovizionare, care era pe avarii și care e singurul vehicul care-și poate explica staționarea provizorie, celelalte patru mașini fiind pur și simplu oprite, fără să le pese șoferilor acestora că încurcă, în mod flagrant, circulația pe strada extrem de îngustă, pe care au loc numai două vehicule în paralel.

Vă dați seama cam ce se întâmplă pe strada respectivă în zilele lucrătoare când zona este tranzitată, încă, de sute sau chiar mii de mașini care vor să ajungă din zona Compleului Studențesc spre Parcul Poporului și mai departe! Și totul cu largul concurs al polițiștilor, locali, naționali, chiar nu are importanță, însă asta este o nouă dovadă a miserupismului cu care sunt tratați timișorenii.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. ma bucur ca ati venit cu stirea asta. trec in fiecare zi pe-acolo si ma minunez de cum parcheaza unii. daca vii din directia opusa, trebuie sa-i astepti pe cei care trec dinspre BRD. de ce ? exact cum astept eu trebuie sa ma astepte si ei. ah ca masinile sunt pe partea mea de sens !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare