Drifturi, liniuțe și cerculețe printre blocuri! Da’-n parcare la stadionul Dan Păltinișanu când veniți domnilor polițiști?

Date:

Ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni, polițiștii locali au efectuat la sfârșitul săptămânii trecute verificări pe Calea Bogdăneștilor și strada Taborului, unde s-a semnalat faptul că unii tineri au obiceiul de a tura motoarele autovehiculelor producând disconfort celor care locuiesc în zonă.

În urma controalelor au fost depistați și sancționați doi tineri de 24, respectiv 29 de ani, care efectuau manevre prin derapaje și întoarceri bruște în scop de divertisment cu autoturismele BMW și Volkswagen.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de fapte se sancționează potrivit HCL 371/2007 modificată cu amenzi de la 800 la 2.500 lei.

Interesant este că în parcarea stadionului Dan Păltinișanu, mai exact pe platoul dinspre Aleea FC Ripensia, acest gen de evenimente se repetă zilnic fără ca polițiștii locali să se obosească să vină atunci când sunt solicitați la fața locului. Oamenii care locuiesc în blocurile din vecinătatea acestei zone, și nu numai ei, sunt atât de porniți pe teribiliștii care fac aceste ”manevre” încât sunt dispuși să recurgă la gesturi extreme. ”Le-aș da foc la mașini. dacă i-aș prinde!” spune un bărbat revoltat care lucrează în trei schimburi și nu se poate odihni deloc din cauza ”șmecherilor” care fac cerculețe și nu doar atât. ”Pute de la cauciucuri atât de tare că sunt nevoită să stau cu geamurile închise, noaptea, când am putea răcori și noi apartamentele astea atât de înfierbântate de soare. În plus, și dacă nu ar mirosi atât de urât, din cauza zgomotului nu ai cum să dormi” susține mama unei fetițe de numai câteva luni, și acestea sunt numai câteva cazuri de cetățeni care locuiesc în zonă și se plâng de faptul că Poliția Locală ”doarme” în loc să-și facă datoria.

Iar exemplele pot continua, întrucât în acest perimetru, eveneminetele de acest gen se petrec și ziua și noaptea!!!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare