Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe principiul ”Unu’ vine, altu’ pleacă” Poli mută pe piața transferurilor. Vezi noutățile din cantonamentul echipei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe principiul ”Unu’ vine, altu’ pleacă” Poli ”mișcă” mult în sânul echipei, astăzi venind un nou fotbalist sub conducerea lui Alexa în timp ce un altul își ia rămas bun de la echipa bănățeană. Clubul alb-negru a încheiat astăzi, 21 iulie, de comun acord, contractul cu jucătorul Edon Hasani.

De cealaltă parte, la capitolul ”sosiri”, trebuie menționat numele mijlocașului Alexandru Lazăr, care a efectuat tot astăzi, primul antrenament cu Poli Timișoara. Lazăr a venit la Timișoara la schimb cu fundașul central Alin Șeroni, care a trecut la echipa lui Gheorghe Hagi. Noul mijlocaș al bănățenilor este născut pe data de 20 februarie 1991 și a mai evoluat la Viitorul Constanța și Steaua București II, fiind și fost internațional Under 19. ”Transferul lui Lazăr va fi făcut oficial imediat ce toate documentele vor fi fost ratificate” anunță clubul timișorean.

Altfel, lotul lui Poli a intrat de ieri într-un minicantonament local, astăzi și mâine fiind programate câte două antrenamente, în complexul ”Dan Păltinișanu”, iar de miercuri, 23 iulie, echipa va pleca în orașul maghiar Fuzesgyarmat. Alexa își va pregăti elevii pe tărâm maghiar, acolo unde cantonamentul va continua până sâmbătă, 26 iulie, când alb-negrii au programat, la Bekescasaba, un joc de pregătire cu echipa locală Elore, cu începere de la ora 12:00 (ora României).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...