ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primele AMENZI pe „Fâşia Gaza”. Poliţia Locală încearcă să facă ordine pe strada Brâncoveanu FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, o acţiune fulger în zona comercială situată pe str. Constantin Brâncoveanu din Timişoara. ca urmare a sesizărilor veite din partea unor cetăţeni referitoare la supraaglomerarea trotuarelor şi desfăşurarea de acte de comerţ stradal neautorizat.

În numai câteva ore oamenii legii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1.000 lei societăţilor comerciale Stop Shop, Universul Copiilor, Dule&Dule, Florista, PFA Melinte Liviu şi Gavrea Aurelia, care au expus marfă în vederea comercializării în faţa punctului de lucru.

Cei în cauză au încălcat prevederile HCL 139/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de desfăşurare a activităţilor de comerţ stradal pe raza Municipiului Timişoara.

Acţiunile continuă în această zonă, însă cu siguranţă amenzile, a căror cuantum este extrem de mic, nu-i vor desccuraja pe comercianţi să nu continue să-şi expună marfa pe trotuarele bulevardului timişorean.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore