brancoveanu4

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, o acţiune fulger în zona comercială situată pe str. Constantin Brâncoveanu din Timişoara. ca urmare a sesizărilor veite din partea unor cetăţeni referitoare la supraaglomerarea trotuarelor şi desfăşurarea de acte de comerţ stradal neautorizat.

În numai câteva ore oamenii legii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 1.000 lei societăţilor comerciale Stop Shop, Universul Copiilor, Dule&Dule, Florista, PFA Melinte Liviu şi Gavrea Aurelia, care au expus marfă în vederea comercializării în faţa punctului de lucru.

Cei în cauză au încălcat prevederile HCL 139/2011 pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de desfăşurare a activităţilor de comerţ stradal pe raza Municipiului Timişoara.

Acţiunile continuă în această zonă, însă cu siguranţă amenzile, a căror cuantum este extrem de mic, nu-i vor desccuraja pe comercianţi să nu continue să-şi expună marfa pe trotuarele bulevardului timişorean.