Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţia Locală se laudă cu verificări în zona Stadionului Dan Păltinişanu. Ce...

Poliţia Locală se laudă cu verificări în zona Stadionului Dan Păltinişanu. Ce au găsit e de domeniul SF

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cursul săptămânii trecute, „ca urmare a sesizărilor primite de la cetăţeni, poliţiştii locali din cadrul Biroului Intervenţie Rapidă au efectuat verificări în zona Stadionului Dan Păltinişanu, din Timişoara, în vederea identificării persoanelor care turează motoarele autovehiculelor, efectuează manevre de derapaj, frănări şi accelerări bruşte, cu scopul verificării tehnice a acestora, tulburând liniştea locuitorilor din zonă” se arată într-un comunicat remis redacţiei de către instituţia amintită.

Ei bine, stimaţi reprezentanţi ai legii, acţiunile pe care dumneavoastră le menţionaţi se petrec aproape în fiecare noapte, în acelaşi loc şi nu au nicidecum scopul pe care îl pomeniţi în comunicatul amintit. Scopul, este cu totul altul – demonstrarea teribilismului şi prostiei umane, pentru că cei ce practică aceste obiceiuri nu ţin cont de nimeni şi nimic în momentele în care dau drumul „cerculeţelor” sau chiar „liniuţelor” pe care le fac la plecarea din acea zonă, pe strada Aleea FC Ripensia.

Aşadar, în continuarea comunicatului, poliţiştii locali se laudă şi cu marea „captură”: „ocazie cu care U. Roxana Maria, posesoarea unei motociclete marca Suzuki a fost sancţionată contravenţional în conformitate cu art. 29, alin.1, lit. b din H.C.L. 371/2007 (modificată) privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe raza municipiului Timişoara”.

În acest caz, poliţiştii au deplasat „Intervenţia Rapidă” fie în mare trombă şi cu mult tam-tam, pentru ca cei „implicaţi” să poată fugi în timp util de la faţa locului, fie au venit la cinci ore după sesizare, asta pentru că zilnic, acolo se strâng grupuri mult mai mari care fac acest gen de „spectacole” doar pe placul lor, iar asta v-o spune o persoană care locuieşte „în zonă”!

Foto:cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare