AcasăStiriSocialCrăciunul pe rit vechi a adus aproape 170.000 de lei la Buget,...

Crăciunul pe rit vechi a adus aproape 170.000 de lei la Buget, din amenzile aplicate de poliţiştii din Timiş

În perioada 6-8 ianuarie 2014, la nivelul judeţului Timiş au acţionat, zilnic, peste 350 de poliţişti. Principalele activităţi ale acestora au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Poliţişti de ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, investigaţii criminale sau investigarea fraudelor, s-au aflat în stradă, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de Sărbători.

Oamenii legii au constatat 37 de infracţiuni, 24 dintre acestea fiind în flagrant. De asemenea, poliţiştii au aplicat 755 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 170.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice.

Poliţiştii vor continua acţiunile şi în perioada 12–14 ianuarie a.c., cu ocazia sărbătoririi Anului Nou pe stil vechi, măsurile de siguranţă publică fiind asigurate, zilnic, de peste 300 de poliţişti de ordine publică, rutieră şi alte structuri.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente