Actiune-Politia-Rutiera-1-Martie18

Vineri, 9 mai 2014, în jurul orei 9:50, un distribuitor de panificaţie şi-a parcat maşina cu care îsi desfăşura activitatea la marginea drumului, în Zona Pieţei Libertăţii, lăsând cheile în contact, pentru a preda marfa unei unităţi comerciale.

Cât timp şoferul a intrat în magazin, automobilul, un Fiat Doblo, cu numerele de înmatriculare B 84 HDI a fost sustras de o persoană necunoscută. Văzând acestea şoferul a sunat de urgenţă la 112, anunţând furtul, iar Poliţia Rutieră este acum pe urmele hoţului.

Dacă vedeţi maşina în trafic sunaţi de urgenţă la 112!

UPDATE! Maşina furată ieri-dimineaţă a fost descoperită de poliţişti! Automobilul, un Fiat Doblo, aparţinând unei societăţi de ditribuţie a produselor de panificaţie, a fost găsită de oamenii legii în cartierul Ronaţ, în apropierea stadionului de rugby „Gheorghe Răşcanu”. Vehicolul a fost recuperat şi redat societăţii deţinătoare, însă „încărcătura” acestuia, mai multe produse de panificaţie a fost furată de hoţ (hoţi).

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru depistarea făptuitorului sau a făptuitorilor, în cazul în care aceştia sunt mai mulţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.