Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFIAT Doblo furat din Piaţa Libertăţii! UPDATE: Maşina a fost descoperită de...

FIAT Doblo furat din Piaţa Libertăţii! UPDATE: Maşina a fost descoperită de poliţişti în cartierul Ronaţ

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 9 mai 2014, în jurul orei 9:50, un distribuitor de panificaţie şi-a parcat maşina cu care îsi desfăşura activitatea la marginea drumului, în Zona Pieţei Libertăţii, lăsând cheile în contact, pentru a preda marfa unei unităţi comerciale.

Cât timp şoferul a intrat în magazin, automobilul, un Fiat Doblo, cu numerele de înmatriculare B 84 HDI a fost sustras de o persoană necunoscută. Văzând acestea şoferul a sunat de urgenţă la 112, anunţând furtul, iar Poliţia Rutieră este acum pe urmele hoţului.

Dacă vedeţi maşina în trafic sunaţi de urgenţă la 112!

UPDATE! Maşina furată ieri-dimineaţă a fost descoperită de poliţişti! Automobilul, un Fiat Doblo, aparţinând unei societăţi de ditribuţie a produselor de panificaţie, a fost găsită de oamenii legii în cartierul Ronaţ, în apropierea stadionului de rugby „Gheorghe Răşcanu”. Vehicolul a fost recuperat şi redat societăţii deţinătoare, însă „încărcătura” acestuia, mai multe produse de panificaţie a fost furată de hoţ (hoţi).

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru depistarea făptuitorului sau a făptuitorilor, în cazul în care aceştia sunt mai mulţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare