politia-rutiera-noaptea

Aşa cum au promis, poliţiştii timişeni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

250 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, în perioada 14-20 septembrie a.c., sub coordonarea I.G.P.R., pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

610 controale au fost efectuate în ultima săptămână, pe raza judeţului Timiş, dintre care 44 la societăţi comerciale, 130 la persoane fizice şi 436 la mijloacele de transport.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 4 infracţiuni şi aplicate 310 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la peste 164.000 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării la 51.000 de lei.

În acţiuni, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. şi I.S.C.T.R..

Reamintim faptul că, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor-şef Petre Tobă, la data de 1 septembrie 2013 au fost demarate, în toată ţara, controale pentru combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind efectuate controale de la producători până la cei care vând produsul finit către populaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here