Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţiştii au dat din nou amenzi "pe pâine". 70 de tone de...

Poliţiştii au dat din nou amenzi „pe pâine”. 70 de tone de produse confiscate şi amenzi de peste 160.000 de lei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum au promis, poliţiştii timişeni continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

250 de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră şi poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Politie Transporturi Timişoara, au acţionat, în perioada 14-20 septembrie a.c., sub coordonarea I.G.P.R., pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul producerii, prelucrării, achiziţionării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

610 controale au fost efectuate în ultima săptămână, pe raza judeţului Timiş, dintre care 44 la societăţi comerciale, 130 la persoane fizice şi 436 la mijloacele de transport.

În urma acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 4 infracţiuni şi aplicate 310 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor se ridică la peste 164.000 de lei, iar a bunurilor ridicate în vederea confiscării la 51.000 de lei.

În acţiuni, au fost angrenaţi şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. şi I.S.C.T.R..

Reamintim faptul că, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor-şef Petre Tobă, la data de 1 septembrie 2013 au fost demarate, în toată ţara, controale pentru combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind efectuate controale de la producători până la cei care vând produsul finit către populaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare