Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentPoliţiştii din Timiş sărbătoresc 1 iunie alături de... copii

Poliţiştii din Timiş sărbătoresc 1 iunie alături de… copii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, în contextul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Copilului”, poliţiştii din judeţul Timiş organizează o gamă diversificată de activităţi cu şi pentru copii, promovând mesaje preventive adaptate vârstei lor.

Activităţile au debutat la data de 27 mai, când poliţiştii au fost alături de copii într-un centru comercial din Timişoara, unde le-au prezentat acestora mesaje preventive pe teme precum regulile de circulaţie pe drumurile publice, modul de relaţionare cu cei din jur, în special cu persoanele străine, consecinţele comportamentelor neadecvate în şcoală şi pe stradă, siguranţa pe internet.

Ieri, între orele 9:30-13:30, poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat la Şcoala Generală nr. 2, din Timişoara, unde copiii şi-au demonstrat aptitudinile artistice în efectuarea desenelor pe asfalt, cu tema „semnalizarea circulaţiei rutiere”. Tot ieri, între orele 15:00–21:00, la Casa Tineretului din Timişoara, a avut loc finala concursului de şah „SPORT, INTELIGENŢĂ, NONVIOLENŢĂ 2014”- în timp ce în Parcul Copiilor din municipiul Lugoj, copiii s-au putut bucura şi participa la concursuri de biciclete şi desene pe asfalt, organizate de poliţiştii lugojeni.

Activităţile vor continuă atât astăzi cât şi mâine în Parcul Copiilor din Timişoara, unde luptătorii din cadrul Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciului Criminalistic, le vor prezenta copiilor elemente de tehnică din dotarea inspectoratului, tehnici de autoapărare şi vor fi efectuate demonstraţii de dresaj canin. Alături de ei se vor afla şi sportivii Asociaţiei „Timpolis”, care vor efectua demonstraţii de arte marţiale.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş le urează tuturor copiilor LA MULŢI ANI!, O COPILĂRIE PLINĂ DE BUCURII!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare