AcasăStiriAdministratiePrimarul Robu a emis primele "note de călătorie" de la plecarea în...

Primarul Robu a emis primele „note de călătorie” de la plecarea în Extremul Orient. Vezi ce a făcut în Vietnam!

Aflat la distanţă de Timişoara, primarul Capitalei Banatului nu a făcut prea multe referiri, până azi, după aproape o săptămână de la plecarea în vizita de lucru din Asia. Vineri seara, edilul a postat primele „note de călătorie” prin intermediul cărora îşi înştiinţează concitadinii despre activitatea pe care a desfăşurat-o în vizita sa în Vietnam.

„NOTE DE CĂLĂTORIE
Începând de mâine, sâmbătă, 31.05.2014, voi fi în Singapore, unde voi participa la cea mai mare conferinţă de primari din lume, cu 250 de participanţi, toţi primari de oraşe importante în ţara lor şi de importanţă considerabilă pe plan internaţional.
În Vietnam, am făcut următoarele lucruri:
1. Am semnat cu Preşedintele Comitetului Municipal Da Nang acordul de cooperare şi prietenie între Timişoara şi Da Nang (oraş cu peste 1 milion de locuitori)
2. Am purtat discuţii cu titlu de schimb de cunoaştere şi de experienţă cu conducerea Centrului de Promovare a Investiţiilor din Da Nang
3. Am vizitat Hi-Tech Park Da Nang şi am purtat discuţii cu titlu de schimb de cunoaştere şi de experienţă cu conducerea Hi-Tech Park (Hi-Tech Park are o întindere de 1.500 de hectare!)
4. Am avut o primire la Preşedintele Universităţii din Da Nang (universitate cu 85.000 de studenţi!) şi am discutat cu Domnia Sa asupra posibilităţilor de colaborare între universităţile timişorene şi Universitatea din Da Nang
5. Am vizitat Cham Museum şi Linh Ung Pagoda
6. EVIDENT, AM PROMOVAT PESTE TOT PE UNDE AM FOST, TIMIŞOARA!” a scris Nicolae Robu, pe Facebook, vineri seara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente