mana-cu-cutit

În faţa brutăriei din staţia de tramvai, doi tineri de 17, respectiv 18 ani s-au luat la harţă din motive necunoscute. Iniţial, cei doi tineri s-au încăierat lovindu-se cu pumnii şi picioarele, dar la un moment dat totul a degenerat cel de 18 ani scoţând un cuţit şi, furios, l-a înjunghiat pe cel mai mic în zona pieptului. Acesta, rănit cum era, a luat-o la fugă, speriat, dar nu a reuşit să ajungă decât în dreptul uneia dintre clădirile City Business Center, unde s-a prăbuşit inconştient.

Martorii au sunat de urgenţă la 112, iar medicii şi poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului. Potrivit declaraţiilor oficiale, victima a fost lovită de cuţit în zona umărului, fiindu-i străpuns un plămân. Tânărul a fost dus de urgenţă la spital, unde a intrat direct în sala de operaţie. Potrivit medicilor, acesta se află în afara oricărui pericol,

Între timp, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Timiş, oamenii legii au reuşit să îl prindă pe agresor şi l-au dus la audieri. Cercetările continuă pentru a se stabili cu precizie ce s-a întâmplat.

foto:jayfisher.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here