Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivDeputatul Alin Popoviciu şi-a "tras" loc de parcare, ascuns de ochii lumii....

Deputatul Alin Popoviciu şi-a „tras” loc de parcare, ascuns de ochii lumii. Vezi unde îşi parchează limuzina! FOTO EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Vineri, 30 mai 2014, la o oră extrem de aglomerată în ceea ce priveşte locurile de parcare din apropierea sediului PDL Timiş, situat pe strada Gheorghe Dima, unul dintre mai marii Partidului Democrat Liberal, deputatul Alin Popoviciu, a apelat la PCR (pile, cunştinţe, relaţii) pentru a-şi „găsi” un loc bun de parcare.

Nici nu a căutat departe de sediul partidului, acesta apelând la un loc „Rezervat” în curtea Spitalului Clinic Municipal Timişoara, imediat după încăperea portarului instituţiei aflate peste drum de sediul PDL Timiş.

Să fi avut nevoie Alin Popoviciu de tratamente medicale după revenirea de la sediul DNA Timişoara, după ce i-a fost pus în vedere faptul că este sub urmărire penală pentru infracţiunea de instigare la abuz în serviciu? Sau pur şi simplu a vrut să-şi fereascăă limuzina?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare