Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul Alin Popoviciu şi-a „tras” loc de parcare, ascuns de ochii lumii. Vezi unde îşi parchează limuzina! FOTO EXCLUSIV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Vineri, 30 mai 2014, la o oră extrem de aglomerată în ceea ce priveşte locurile de parcare din apropierea sediului PDL Timiş, situat pe strada Gheorghe Dima, unul dintre mai marii Partidului Democrat Liberal, deputatul Alin Popoviciu, a apelat la PCR (pile, cunştinţe, relaţii) pentru a-şi „găsi” un loc bun de parcare.

Nici nu a căutat departe de sediul partidului, acesta apelând la un loc „Rezervat” în curtea Spitalului Clinic Municipal Timişoara, imediat după încăperea portarului instituţiei aflate peste drum de sediul PDL Timiş.

Să fi avut nevoie Alin Popoviciu de tratamente medicale după revenirea de la sediul DNA Timişoara, după ce i-a fost pus în vedere faptul că este sub urmărire penală pentru infracţiunea de instigare la abuz în serviciu? Sau pur şi simplu a vrut să-şi fereascăă limuzina?

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare