Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişorean de 38 de ani ÎMPUŞCAT în faţa sediului Poliţiei TIMIŞ. Vezi...

Timişorean de 38 de ani ÎMPUŞCAT în faţa sediului Poliţiei TIMIŞ. Vezi ce spune victima, la spital FOTO+VIDEO EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În dimineaţa zilei de 30 mai 2014, în jurul orei 6:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Take Ionescu, vis-a-vis de sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, s-au tras focuri de armă.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că un bărbat în vârstă de 38 de ani, Tiberiu Piringer, din Timişoara, a fost rănit cu o armă neletală cu proiectil de cauciuc, în zona pieptului. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, „stabilindu-se că rana provocată este superficială şi nu i-a fost pusă viaţa în pericol” susţine Poliţia din Timiş prin intermediul unui comunicat de presă.

Victima împuşcată a necesitat intervenţia medicilor, iar după ce a ieşit din sala de operaţie, Piringer a stat de vorbă cu reporterul Vocea Timişului. „Eram la o masă la restaurant. Am băut o bere, iar când am plecat de acolo s-au luat de noi. S-au luat de Cipri (prieten cu victima – n.r.), i-au dat un pumn pe la spate şi ăsta a ripostat. Apoi am plecat. După 3-4 minute fugeau după noi vreo cinci persoane şi apoi ne-am oprit, să vedem ce vor. În momentul acela unul dintre ei a scos pistolul şi a tras, după care s-au urcat într-o maşină şi au fugit” ne-a declarat victima, de pe patul de spital. Glonţul de cauciuc a străpuns pieptul bărbatului, oprindu-se la circa doi centimentri de inimă!

Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul SAESP, iar în urma investigaţiilor efectuate a fost identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Timişoara, bănuit de comiterea faptei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul este deţinător legal de armă neletală, acesta fiind momentan în arest, pentru 24 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă neletală, fără drept şi lovire sau alte violenţe, în acest moment tânărul fiind audiat la sediul poliţiei, dar un aspect curios legat de acest caz este faptul că nimeni nu ştie de la ce a pornit totul. „Altercaţia a pornit de la nimic. S-au luat de noi din senin” ne-a mai spus Tiberiu Piringer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare