Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina,...

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată în circ de o parte din asistența de la eveniment.Țiganii sosiți să asiste la conducerea pe ultimul drum al defunctului au blocat Calea Stan Vidrighin și chiar benzinăria de peste drum de cimitir, ba mai mult, au dat buzna chiar și în garajul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), de unde au fost scoși cu forța, de mai multe echipaje de poliție.

Ceea ce trebuia să fie înmormântarea unui cetățean de etnie rromă, s-a transformat rapid într-o agitație maximă. Circ, mai bine spus. Odată sosiți la cimitirul de pe Calea Stan Vidrighin, țiganii au început să-și parcheze mașinile pe prima bandă de circulație, faptă ”interzisă” prin indicatoarele de pe stâlpi. ”Gâtuind” traficul extrem de aglomerat din zonă, alții au parcat la fel de haotic și pe sensul opus obstrucționând la maximum deplasarea pietonilor pe trotuar. Mai mult decât atât, unul dintre țigani și-a parcat mașina pe o locație în care muncitorii Societății de Drumuri Municipale (SDM) tocmai lucrau. Șoferului autoturismului cu numere de înmatriculare din Franța, odată intrat în cimitir, ”i s-a rupt” de situația creată.

Ca și cum asta nu ar fi fost destul, câțiva dintre țigani au dat buzna, cu mașinile, chiar în garajul STPT, acolo unde încurcau autobuzele care intră și iasă pe traseu. La momentul în care li s-a atras atenția că nu e în regulă să-și lase mașinile în garajul STPT, țiganii au ignorat argumentele angajaților societății, motiv pentru care aceștia au apelat la ajutorul Secției 2 Poliție, oamenii legii sosind la fața locului în timp foarte scurt.

Polițiștii i-au scos rapid din curtea STPT pe țiganii tupeiști, iar pe cei parcați după cum i-a tăiat capul i-au amendat cât ai zice ”circ”, ceea ce au și făcut cei care s-au trezit cu ”surprize scumpe” de la oamenii legii. Mai mult decât atât, mașina ”francezului” care a blocat lucrarea muncitorilor SDM a fost ridicată și pusă pe platformă, fiind transportată tocmai în curtea SDM, proprietarul avâd de plătit bine pentru a-și putea recupera vehiculul.

De asemenea, așa cum se observă și din materialul video de mai jos, țiganii au ocupat cu nesimțire și benzinăria Lukoil de pe Calea Stan Vidrighin. La finalul ”circului” creat, oamenii legii au aplicat un număr important de sancțiuni.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Sistemul de management al traficului din Timișoara, INUTIL împotriva șoferilor din cauza IPJ

Sistemul integrat de management al traficului din Timișoara se dovedește a fi o investiție...

FOTO/VIDEO Tiganii din Timisoara circula ILEGAL ”fara numar”, spre NEPASAREA Politiei

Sute de mașini conduse de rromi pot fi zărite în această perioadă în Timișoara,...

Sofer de autobuz STPT, BATUT de TIGANI, la Timisoara

Șoferul unui autobuz care circula pe linia Expres 8 a fost atacat de patru...