Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Circ la o inmormantare cu tigani! Politia le-a ridicat o masina, pe Calea Stan Vidrighin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Înmormântarea unui cetățean de etnie rromă a fost transformată în circ de o parte din asistența de la eveniment.Țiganii sosiți să asiste la conducerea pe ultimul drum al defunctului au blocat Calea Stan Vidrighin și chiar benzinăria de peste drum de cimitir, ba mai mult, au dat buzna chiar și în garajul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), de unde au fost scoși cu forța, de mai multe echipaje de poliție.

Ceea ce trebuia să fie înmormântarea unui cetățean de etnie rromă, s-a transformat rapid într-o agitație maximă. Circ, mai bine spus. Odată sosiți la cimitirul de pe Calea Stan Vidrighin, țiganii au început să-și parcheze mașinile pe prima bandă de circulație, faptă ”interzisă” prin indicatoarele de pe stâlpi. ”Gâtuind” traficul extrem de aglomerat din zonă, alții au parcat la fel de haotic și pe sensul opus obstrucționând la maximum deplasarea pietonilor pe trotuar. Mai mult decât atât, unul dintre țigani și-a parcat mașina pe o locație în care muncitorii Societății de Drumuri Municipale (SDM) tocmai lucrau. Șoferului autoturismului cu numere de înmatriculare din Franța, odată intrat în cimitir, ”i s-a rupt” de situația creată.

Ca și cum asta nu ar fi fost destul, câțiva dintre țigani au dat buzna, cu mașinile, chiar în garajul STPT, acolo unde încurcau autobuzele care intră și iasă pe traseu. La momentul în care li s-a atras atenția că nu e în regulă să-și lase mașinile în garajul STPT, țiganii au ignorat argumentele angajaților societății, motiv pentru care aceștia au apelat la ajutorul Secției 2 Poliție, oamenii legii sosind la fața locului în timp foarte scurt.

Polițiștii i-au scos rapid din curtea STPT pe țiganii tupeiști, iar pe cei parcați după cum i-a tăiat capul i-au amendat cât ai zice ”circ”, ceea ce au și făcut cei care s-au trezit cu ”surprize scumpe” de la oamenii legii. Mai mult decât atât, mașina ”francezului” care a blocat lucrarea muncitorilor SDM a fost ridicată și pusă pe platformă, fiind transportată tocmai în curtea SDM, proprietarul avâd de plătit bine pentru a-și putea recupera vehiculul.

De asemenea, așa cum se observă și din materialul video de mai jos, țiganii au ocupat cu nesimțire și benzinăria Lukoil de pe Calea Stan Vidrighin. La finalul ”circului” creat, oamenii legii au aplicat un număr important de sancțiuni.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore