Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RAZIE de proportii a politistilor din Timis, azi-noapte. Vezi bilantul actiunii!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

In cursul nopții trecute, poliţiştii timişeni au acţionat pe raza intregului judeţ în scopul combaterii şi încălcării normelor rutiere. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 80.000 lei.

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2019, polițiștii rutieri din judeţul Timiş au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Razia oamenilor legii a fost programată în intervalul orar 19:00 – 03:00, iar ”rutieriștii” au fost însoțiți și de colegii lor de la ”ordine publică”. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate peste 1.000 de persoane şi verificate peste 820 de autovehicule, fiind confiscate bunuri in valoare de 7.000 de lei. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 401 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 şi 1 la Legea 12/1990. De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la 83.125 de lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 21 infracțiuni flagrante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare