RAZIE de proportii a politistilor din Timis, azi-noapte. Vezi bilantul actiunii!

- Advertisement -

In cursul nopții trecute, poliţiştii timişeni au acţionat pe raza intregului judeţ în scopul combaterii şi încălcării normelor rutiere. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 80.000 lei.

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2019, polițiștii rutieri din judeţul Timiş au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Razia oamenilor legii a fost programată în intervalul orar 19:00 – 03:00, iar ”rutieriștii” au fost însoțiți și de colegii lor de la ”ordine publică”. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate peste 1.000 de persoane şi verificate peste 820 de autovehicule, fiind confiscate bunuri in valoare de 7.000 de lei. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 401 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 şi 1 la Legea 12/1990. De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la 83.125 de lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 21 infracțiuni flagrante.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Aproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști, în doar cinci ore!

Acțiune a polițiștilor rutieri în această dimineață, pe raza...

Razie în Timişoara, seara trecută! Ce nereguli au găsit poliţiştii în doar două ore?

Polițiștii rutieri, în acţiune seara trecută, la Timişoara! Timp...

VIDEO Sistemul de management al traficului din Timișoara, INUTIL împotriva șoferilor din cauza IPJ

Sistemul integrat de management al traficului din Timișoara se...

”Luna si bec” pe trotuarele de langa Piata Flavia, dupa raziile politistilor locali

Noi acțiuni ale polițiștilor locali din Timișoara au fost...

DRDP Timisoara face bilantul reparatilor de pe drumurile nationale din judetul Timis

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, prin...

Din aceeași categorie

Categorii Populare