Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

INCREDIBIL! O stradă recent asfaltată, trebuie distrusă datorită neglijenței unui ”Dorel”, la Timișoara

Rețeaua de canalizare de pe strada Gheorghe Adam, care preia apa uzată de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Dr. Victor Babeș și Institutul de Boli Cardiovasculare, a fost avariată de o firmă privată de construcții care efectuează lucrări în apropiere. Incidentul a avut loc în timpul introducerii unui tub de protecție, prin tunelare, în zona intersecției străzilor Gheorghe Adam cu Lorena.

Echipele Aquatim trebuie să intervină cât mai repede pentru înlocuirea porțiunii deteriorate de canalizare, ceea ce face ca lucrările de reparații să necesite devierea traficului auto și a circulației tramvaielor pe strada Gheorghe Adam, în ambele sensuri.

De cealaltă parte, R.A.T.T. anunţă că, datorită deranjamentului de la instalaţia de canalizare a Aquatim de la intersecţia străzilor Lorena cu Spitalul Nou, pe tot parcursul zilei de 15 septembrie, începând cu ora 10:00, tramvaiele de pe liniile 1, 2 şi 5 întorc la Gara Mică. Pentru legătura dintre Gara de Est, Badea Cârţan, Piaţa Traian, Victor Babeş, staţia Meteo, Gara de Est, respectiv Gara de Est, Staţia Meteo, Victor Babeş şi Piaţa Traian, R.A.T.T. a introdus două autobuze începând cu ora 10:00.

Defecţiunea afectează spitalele din zona Victor Babeş, iar lucrările de remediere se execută în platforma căii de rulare a tramvaielor de pe liniile 1, 2 şi 5, totul la numai câteva zile după ce strada Gheorghe Adam a fost asfaltată ca la carte.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore