AcasăStiriSocialFOC la Pizzeria Poli! Localul s-a aprins de la o TIGAIE cu...

FOC la Pizzeria Poli! Localul s-a aprins de la o TIGAIE cu ulei încins. Clienții au fost EVACUAȚI! FOTO/VIDEO

Vineri, 17 octombrie 2014, seara, după ora 22:15, un apel disperat a sunat la numărul de urgență 112 solicitând imediat ajutorul Pompierilor, întrucât în bucătăria Pizzeriei Poli a izbucnit un incendiu care se extindea cu repeziciune.

Din primele informații, angajații care lucrează în zona bucutăriei ar fi lăsat o tigaie cu ulei încins pe foc, aceasta s-a aprins, iar uleiul în flăcări a ajuns până la tavan, de unde s-a aprins imediat tot acoperișul clădirii. Deși personalul dispunea de cel puțin patru extinctoare, aceștia au fost cuprinși de panică și au fugit afară, motiv pentru care focul s-a extins destul de mult până la sosirea pompierilor.

Clienții aflați în acel moment în incinta pizzeriei au fost evacuați de urgență, astfel că nimeni nu a avut de suferit, iar pompierii se străduie și acum să stingă vâlvătaia.

Poliția a trimis câteva echipaje la fața locului, atât pentru că sute de ”gură-cască” s-au adunat în apropierea localului, cât și pentru faptul că traficul a avut de suferit în jurul pizzeriei, acesta fiind blocat în totalitate atât pe Calea Alexandru Ioan Cuza, pe ambele sensuri, cât și pe strada Demetriade, în zona pizzeriei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente