AcasăStiriSocialFrații Pohovnicu nu rămân după gratii: au fost eliberați sub control judiciar....

Frații Pohovnicu nu rămân după gratii: au fost eliberați sub control judiciar. Ce înseamnă asta?

Cei doi frați Valer și Doru Pohovnicu, arestați ieri de polițiștii din Timișoara la două săptămâni după ce l-au căsăpit pe Florin Moisă, zis Dușko, au fost eliberați astăzi de judecători. ”Au fost reținuți pentru 24 de ore și mâine (n.r.- astăzi) vor fi prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe” ne-a confirmat aseară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Astăzi, judecătorii au luat decizia eliberării celor doi bătăuși dar aceștia sunt acum sub control judiciar. Conform articolului 215 al noului Cod de Procedură Penală, Valer și Doru Pohovnicu au câteva obligații după cum urmează:
(1) Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpații trebuie să respecte următoarele obligaţii:
a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat;
b) să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;
c) să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

Vezi AICI ce mai spune articolul în baza căruia cei doi interlopi au fost puși sub control judiciar.

Foto: prisonreformmovement.wordpress.com

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente