Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialEXCLUSIV Valer și Doru Pohovnicu, reținuți de Poliție. Judecătorii decid mâine dacă...

EXCLUSIV Valer și Doru Pohovnicu, reținuți de Poliție. Judecătorii decid mâine dacă vor fi cercetați în stare de AREST

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu circa două spătămâni, trei ”viteji” tăbărau pe Florin Moisă, zis Dușko, aflat la priveghiul mamei sale. ”Bătălia” dată la căpătâiul sicriului mamei lui Dușko s-a încheiat cu o vizită la spital, cel din urmă, având nevoie de îngrijiri medicale.

Doi dintre cei care l-au atacat atunci pe Dușko, frații Valer și Doru Pohovnicu, au fost reținuți astăzi de polițiștii de la Crimă Organizată din cadrul IPJ Timiș și introduși în Arest până mâine, când vor fi prezentați în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Au fost reținuți pentru 24 de ore și mâine vor fi prezentați judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe” ne-a confirmat Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare