ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Martor în ”dosarul Udrea”, căsăpit la priveghiul mamei sale. Ce spune despre atacatori FOTO/VIDEO (+18 )

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 29 septembrie 2014, trupa lui Sorin Udrea – ajuns spaima Timișoarei, și-a mai făcut de cap odată, dar nu oricum, ci într-o casă funerară din oraș și chiar pe stradă.

Ca s-o luăm cu-nceputul, totul a pornit de la scandalul de pe data de 22 iulie 2014, când, în jurul orei 20:30, o persoană ar fi tras mai multe focuri de armă în direcţia unui autovehicul parcat în zona stadionului ”Dan Păltinişanu”, în care se aflau trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 40 de ani.

La fața locului se afla un singur ”martor”, care este, întâmplător sau nu, ”victima” zilei de azi. Dușko, cum îl știu apropiații. Surse din interiorul acestor ”șmecherași” susțin că datorită faptului că Dușko este singurul martor care ar putea depune mărturie împotriva lui Udrea și ai trupei lui, trupa interlopului are ca ”sarcină” anihilarea acestuia.

Procedeul de anihilare și-a desfășurat astăzi două episoade, dintr-un ”foc”. încheiate cu copci și multiple contuzii la nivelul capului și al corpului lui Dușko, totul la Unitatea de Primire Urgențe a Spitaluiui Clinic Județean de Urgențe Timișoara. Acesta a fost atacat mai întâi în trafic, după care în casa funerară de pe Calea Șagului, acolo unde are loc priveghiul la căpătâiul mamei lui Dușko, trecută în neființă. Atacatorii, Marius Calafeteanu, Valer Pohovnicu şi fratele său, Doru, nu au ținut cont de nimeni și de nimic și au făcut prăpăd pe unde au trecut, atât în interiorul casei funerare cât și pe ”cocoașa” și capul lui Dușko. ”Niște târfe. Vin la maică-mea la priveghi și nu-s în stare trei proști cu pari să mă bată, să mă pună jos, deși mi-au dat numai în cap” ne-a declarat victima. Primul ”incident” a avut loc cu câteva ore mai devreme, când ”M-au alergat cu patru mașini prin Fratelia, pe la mine prin cartier, dar nu-s în stare de nimic. E greu cu două femei, dar mai să faci față la mai multe târfe” mai spune Dușko.

Atenție, vizualizarea înregistrării video de mai jos este interzisă persoanelor care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani ani, deoarece conține un limbaj licențios.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Voi credeti toate balivernele acestui Dusko??? Ce respect, pt cine?? Nu stiu cine e cu smochina!!! Voi, cei care ati lasat mesaje, habar nu aveti de cele intamplate, ce vb acest individ, sunt povesti pescaresti!!! S-a umflat putin, ca, de, trebuia sa incerce sa-si scoata camasa!! Nu stiu daca, sa rad de voi,cei ce ati lasat comment-uri, sau sa va compatimesc pt naivitate!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore