Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSe deschide șantierul de pe strada Popa Șapcă. Noi restricții de circulație...

Se deschide șantierul de pe strada Popa Șapcă. Noi restricții de circulație în oraș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Noi restricții de circulație pentru șoferii timișoreni. De joi, 4 august, traficul pe strada Popa Șapcă va fi blocat, iar șoferii vor fi nevoiți să circule pe rute ocolitoare.

„Primăria Municipiului Timişoara anunţă că de joi, 4 august 2016, începând cu ora 8 dimineaţa, vor fi instituite restricţii în ceea ce priveşte traficul rutier pe strada Popa Şapcă. Restricţiile vor fi impuse până la data de 10 septembrie 2016. Vă informăm că măsurile de restricţionare se iau în vederea începerii lucrărilor de lărgire la patru benzi a carosabilului de sub pasajul feroviar”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Șoferii sunt rugați să evite pe cât posibil zona respectivă şi să apeleze la rute ocolitoare pe timpul restricţiilor.

De lucrările la Pasajul Popa Șapcă se va ocupa firma SC SYLC CON TRANS SRL – lider în asociere cu SC TABLEROS Y PUENTES SA, SC PETRUCCO SA, valoarea contractului fiind de 23.999.000 lei, iar termenul de execuție, de 18 luni. După terminarea lucrărilor, pasajul va avea patru benzi de circulație, la o lățime de 23 de metri, față de cei 8,50 de metri din prezent. Pe ambele sensuri de mers vor fi amenajate trotuare și piste de cicliști. În cadrul proiectului sunt cuprinse și relocări, modernizări sau înlocuiri a tuturor rețelelor de utilități.

Deoarece lucrările se vor derula în paralel cu cele pentru lărgirea Pasajului Jiul, Comisia de Circulație de pe lângă Primăria Municipiului Timişoara a decis deschiderea circulaţiei rutiere pe dublu sens pe splaiul Nicolae Titulescu, pe porţiunea de la intersecţia cu strada Seiler până la strada Jiul. Această măsură va fi pusă în aplicare de joi dimineață și, în opinia reprezentanților municipalității, le oferă o rută alternativă șoferilor și are ca scop facilitarea accesului autovehiculelor dinspre bulevardul Republicii spre zona centrală a oraşului şi spre Calea Şagului. De asemenea, pe strada Seiler va fi instituită „oprirea interzisă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare