AcasăStiriSocialPrefectul judeţului Timiş cere MĂSURI de la IPJ pentru stoparea accidentelor de...

Prefectul judeţului Timiş cere MĂSURI de la IPJ pentru stoparea accidentelor de la Punctele Cardinale

Weekendul care a trecut a stat sub semnul accidentelor în lanţ, în Timişoara. Cauza este una banală, trecerea semafoarelor pe intermitent. Mai multe accidente au avut loc după ce şoferi care circulau în zona Punctelor Cardinale au uitat să acorde prioritate celor care circulă în sens. Pentru a evita acest gen de situaţii până când semafoarele vor fi repuse în funcţiune, prefectul Mircea Băcală i-a cerut şefului IPJ Timiş să trimită poliţiştii de la Rutieră să dirijeze traficul.

„Multe intersecții periculoase au ca și reguli de trafic doar semafoarele intermitente și acele semne de circulație. Probabil din cauza oboselii din partea șoferilor sau din cauză că sunt șoferi amatori și se grăbesc ignoră aceste semne de circulație și sunt foarte multe accidente. Am solicitat Inspectoratului Județean de Poliție ca prin efectivele pe care le are, în colaborare cu poliția locală, să fie prezenți în aceste intersecții foarte periculoase și să prevină aceste accidente”, a declarat prefectul Mircea Băcală, astăzi, după o şedinţă de colegiu prefectural.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente