AcasăStiriLegea străzii, la Timişoara. Un patron de service auto i-a dezumflat roţile...

Legea străzii, la Timişoara. Un patron de service auto i-a dezumflat roţile unei timişorence care a parcat lângă afacerea sa

Ca în filmele cu mafioți. O timișoreancă s-a trezit cu roțile de la mașină dezumflate, după ce a parcat legal pe strada Timiș, între niște garaje, în vecinătatea unui service auto.

Conform acesteia, vinovat pentru situația în care se găsește ar fi patronul atelierului auto, care i-ar fi desumflat roțile nervos că a parcat în vecinătatea sediului afacerii sale. Locurile de parcare din zonă nu sunt însă rezervate prin acordul primăriei.

„Am fost la Secția 4 și mi-au zis că de ce nu a venit Poliția Locală la fața locului. Și le-am spu că am sunat și mi-au zis să vă sun pe dumneavoastră. Am sunat, uitați apelul și mi-au spus că nu trebuie să vină la fața locului, să vin eu cu pozele pe parcursul zilei de astăzi și mi-au spus că dovada e numai poza. Nici măcar nu au vrut să îmi înregistreze plângerea, când au văzut poza cu mașina omului, spunând că îl știu că are service în zonă și că nu se pune pentru că nu i-am chemat de dimineață. Le-am arătat apelurile. Și mi-au spus că dacă mă ține și vreau scandal și vreau să depun plângere să o las tot acolo parcată și atunci ei vin și constată. Dacă nu, să nu o mai pun acolo”,a declarat păgubita pentru Vocea Timișului. Agentul care a refuzat să intervină se numește Enache.

UPDATE: Șeful Secției 4, Vilişca Ioan, s-a arătat uimit atunci când a fost sesizat legat de atitudinea agenților din subordinea sa și a cerut ca femeia să meargă să discute personal cu el.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente