Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Legea străzii, la Timişoara. Un patron de service auto i-a dezumflat roţile unei timişorence care a parcat lângă afacerea sa

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Ca în filmele cu mafioți. O timișoreancă s-a trezit cu roțile de la mașină dezumflate, după ce a parcat legal pe strada Timiș, între niște garaje, în vecinătatea unui service auto.

Conform acesteia, vinovat pentru situația în care se găsește ar fi patronul atelierului auto, care i-ar fi desumflat roțile nervos că a parcat în vecinătatea sediului afacerii sale. Locurile de parcare din zonă nu sunt însă rezervate prin acordul primăriei.

„Am fost la Secția 4 și mi-au zis că de ce nu a venit Poliția Locală la fața locului. Și le-am spu că am sunat și mi-au zis să vă sun pe dumneavoastră. Am sunat, uitați apelul și mi-au spus că nu trebuie să vină la fața locului, să vin eu cu pozele pe parcursul zilei de astăzi și mi-au spus că dovada e numai poza. Nici măcar nu au vrut să îmi înregistreze plângerea, când au văzut poza cu mașina omului, spunând că îl știu că are service în zonă și că nu se pune pentru că nu i-am chemat de dimineață. Le-am arătat apelurile. Și mi-au spus că dacă mă ține și vreau scandal și vreau să depun plângere să o las tot acolo parcată și atunci ei vin și constată. Dacă nu, să nu o mai pun acolo”,a declarat păgubita pentru Vocea Timișului. Agentul care a refuzat să intervină se numește Enache.

UPDATE: Șeful Secției 4, Vilişca Ioan, s-a arătat uimit atunci când a fost sesizat legat de atitudinea agenților din subordinea sa și a cerut ca femeia să meargă să discute personal cu el.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare