Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimţiţii traficului de pe la noi. Maşină mică, tupeu mare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Continuăm rubrica „Nesimțiții traficului de pe la noi” cu următorul țărănoi, dovada vie a faptului că moda se mai schimbă dar tupeul ba. Individul din imaginile de mai jos dovedește clar că, până la urmă, nu contează ce mașină ori câți cai putere ai ca să fii nesimțit.

Azi pe la ora prânzului, pe strada Otiuz, numărul de îmatriculare TM 07 KIP, a decis că locul cel mai potrivit de a parca e pe trotuar, unde a blocat accesul tuturor pietonilor. Cineva l-a atenționat, i-a ridicat ștergătoarele însă nu suntem siguri că individul va înțelege vreodată de ce….

Oare numărul de înmatriculare vine de la „nesimţit în fel şi kip”?

Urmărește-ne pe Google News

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare