12.9 C
Timișoara
sâmbătă,17,aprilie,2021
AcasăStiriAdministratiePrimăria Timișoara anunță sute de locuri de PARCARE în Calea Buziașului. Unde...

Primăria Timișoara anunță sute de locuri de PARCARE în Calea Buziașului. Unde se construiește un nou sens GIRATORIU

O lucrare complexă este gata să demareze în zona Calea Buziașului din Timișoara. ”Se va amenaja un nou sens giratoriu, cu patru intrări în sens şi patru ieşiri. Se va realiza un drum de legătură pe tronsonul Calea Buziașului – strada Siemens, cu lungimea de aproximativ 300 de metri și o lățime a carosabilului de 7 metri. Se vor amenaja trotuare pe ambele părți, iar sensul giratoriu va avea insula centrală circulară cu o rază de 6,5 metri” a anunțat primarul Timișorei, Nicolae Robu.

Tot în cadrul aceluiași proiect se va amenaja o parcare cu o suprafaţă de 8.580 de metri pătraţi, care va aduce un număr de 300 de noi locuri de parcare, dintre care 19 pentru persoane cu dizabilităţi. Nici bicicliștii nu vor fi ”uitați”. ”Va fi construită şi o parcare pentru biciclete, cu 68 de locuri şi se vor amenaja şi două drumuri interioare. Pista de biciclete va fi amenajată în ambele sensuri și va avea 2,5 metri lătime, pe partea stângă a drumului nou amenajat pe sensul dinspre Calea Buziașului. Aceasta va fi construită între carosabil și trotuar și va fi delimitată de zone verzi, care, vor fi amenajate pe o suprafață de aproape 5.000 de metri pătraţi”, mai spune edilul-șef.

”Problema” acestui proiect e reprezentată de faptul că lucrările la acesti proiect vor fi realizate de SC Technocer SRL, firmă a cărui administrator, Florin Măran, este cercetat penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Să sperăm că acestea nu se vor ”întinde” asemeni lucrărilor de la Sala Polivalentă…

Valoarea lucrării ce se va realiza în zona Calea Buziașului se ridică la 3.830.000 de lei, sumă la care se adaugă TVA, iar termenul în care acestea ar trebui realizate este de șase luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,883FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
159CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
193CititoriConectați-vă
46,500AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente