Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 500 de soferi nesimtiti au parcat pe interzis, in centrul Timisoarei, in ultima luna

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Au bolizi de lux și nu pot parca decât în centrul Timișoarei, de preferință în zone interzise. Vorbim despre peste 500 de șoferi din capitala Banatului, care, în ultima lună, au fost amendați de Poliția Locală.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au sancționat în ultima lună un număr de 529 de conducători auto care au încălcat prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprirea, staționarea sau pătrunderea în zone cu accesul interzis, în zona centrală a municipiului, dintre acestea 452 fiind pentru oprire sau staționare, iar 77 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis. Printre cei sancționați se află și conducătorul unui autoturism marca BMW care a fost surprins zilele trecute în mai multe fotografii de un timișorean staționând în zona Piața Sfântul Gheorghe. Este vorba despre un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din Timișoara, care a fost sancționat cu amendă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, deoarece a staționat în zona restricționată prin indicatoare rutiere”,a informat Poliția Locală. Șoferii care parchează în zone nepermise pot fi reclamați la numărul de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Aceștia riscă să rămână și fără mașini, care pot fi ridicate de Societatea Drumuri Municipale.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare