Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sistemul de afisare a timpilor in statiile STPT se schimba. Modificarea anuntata de Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunță schimbări legate de modul în care sunt afișați timpii de sosire în stațiile Societății de Transport Public Timișoara.

Conform declarațiilor făcute astăzi de primar, pentru unele vehicule se vor afișa în continuare timpii de sosire, în vreme ce pentru alte vehicule se vor afișa stațiile în care acestea se află. De ce e nevoie de această schimbare diferențiată, puteți citi mai jos.

„Asta am cerut eu să se afișeze numai acolo unde timpii sunt corecți, iar acolo unde sunt niște bazaconii să se dea o informație validă, să se afișeze stația unde e. De unde știm pe care trasee sunt timpi corecți? În primul rând, la tramvaie trebuie să fie predictibilitate bună și aici nu trebuie să se renunțe la afișarea timpilor. Noi avem înregistrări în sistemul informatic și vom face o analiză și vom vedea unde merită să afișăm timpii pentru că unii sunt utili. Sistemul nu poate fi pus la punct, că nu programul e de vină. Dacă mijlocul de transport în comun nu are bandă dedicată și intră într-un ambuteiaj, estimările sunt făcute în baza vitezei medii. Viteza medie este de o valoare până într-un punct, după care dacă se intră într-un ambuteiaj viteza este cu totul alta și se recalculează timpul pe baza acestei viteze. De asta îi derutează pe oameni, ei de unde să înțeleagă. Nu programul e de vină. Dacă traficul ar fi lejer și nu am avea atâtea mașini, lucrurile ar sta altfel„,a spus Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare