Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Primarul Robu raspunde acuzatiilor legate de amendarea taximetristilor. Unde ii trimite pe nemultumiti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, îi sfătuiește din nou pe taximetriști să se adreseze instanței dacă sunt deranjați de compania UBER. Totul după ce în această dimineață taximetriștii parcați în stația Consiliul Europei au fost verificați de agenții de la Poliția Rutieră din Timișoara și obligați să facă verificări la RAR. Edilul spune că verificările nu sunt făcute la cererea lui și că primăria nu reglementează activitatea UBER.

„Asta este o prostie fără seamă, este chiar o mizerie aș spune. Eu le-am satisfăcut taximetriștilor din Timișoara cam toate doleanțele și ei și-au exprimat cu toate ocaziile mulțumirile, recunoștința că au găsit în mine un primar deschis care le-a înțeles problemele. (…) Eu nu sunt omul care să facă așa ceva și dincolo de orice eu nu mă dezvinovățesc în fața nimănui și dincolo de orice dacă ne uităm pe acele procese verbale vom vedea că ele sunt întocmite înainte de acel incident. Deci mint cu nesimțire cei care care spun că este o consecință a protestului din fața blocului în care locuiesc eu. Deci deranjul a fost mai mare pentru alții decât pentru mine întâmplător. Chiar după întâlnirea cu tinerii un tânăr a solicitat să se facă controale la taximetre pentru că mulți taximetriști nu sunt în regulă, poliția s-a apucat să răspundă, a fost chiar aici la întâlnire directorul Poliției Locale, nu a trebuit să mai dau eu nicio dispoziție pentru că el a fost foarte receptiv la solicitarea unui cetățean. Atunci au făcut verificările și dacă au găsit că sunt în afara cerințelor legii ce era să facă? Ar fi putut să le dea avertisment pentru hartă, de exemplu. (…) Eu cred că a fost un exces de zel. Dacă taximetristul nu avea hartă nici pe telefon puteau să îi dea un avertisment pentru început. Dacă se cere hartă, trebuie să aibă, dar evident că e valabilă harta de pe telefon. Eu acccept orice protest, da nu oriunde. Să nu își închipuie cineva că o să accept proteste care o să chinuie zeci de mii de timișoreni. O să își facă protestul astfel încât să creeze disconfort minim pentru timișoreni. Ei le-am tot spus ce proteste tot fac. Dacă vor să își rezolve problema, să se adreseze instanței”, a declarat Robu.

Mai jos puteți vedea întreaga declarație a primarului Nicolae Robu.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=niA1cFJzwNE&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare