Aquatim2

Aquatim ia măsuri în urma materialului realizat de Vocea Timișului, în care prezentam conductele sparte de sub Podul Mihai Viteazul.

Reporterii Vocea Timișului au fost sesizați de proprietarul terasei Boss, localizată pe bulevardul Vasile Pârvan, sub Podul Mihai Viteazul, în legătură cu o situație neobișnuită. Acesta spune că de peste patru ani le-a cerut celor responsabili să ia măsuri pentru a opri apa care curge neîncetat din țevile sparte, însă fără niciun rezultat. În urma materialului publicat joi, reprezentanții Aquatim au dat un răspuns. Aceștia spun că au început deja lucrările de remediere.

„Am verificat cele sesizate în articolul dumneavoastră din 14 iulie. Echipele Aquatim au localizat defectul și am luat imediat măsuri de remediere, se lucrează chiar acum (15 iulie, ora 10 a.m.)”, au transmis reprezentanții Aquatim.

Deși patronul terasei Boss ne-a declarat că a sesizat situația în mai multe rânduri, reprezentanții Aquatim susțin că este pentru prima oară când află de această problemă.

„Specificăm că în baza noastră de date nu apare înregistrată nicio sesizare pentru această adresă. Mai mult, salariatul Aquatim, care lucrează în zona respectivă de 15 ani și se ocupă cu citirea contoarelor de apă, nu a fost sesizat cu privire la acest defect”, ne-au transmis reprezentanții companiei de apă.

În privința pierderilor cauzate de țevile sparte în cei patru ani și jumătate, de când persistă situația, reprezentanții Aquatim susțin că acestea sunt minime.

„Vă informăm, de asemenea, că pierderea de apă depistată este foarte mică, defectul fiind aproape insesizabil, din cauza vegetației și a poziției sale. Terasa din apropiere nu a fost afectată. Vă mulțumim că ne-ați informat de acest defect”, au concluzionat cei de la Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.