Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPetreceri cu SUPER EROI pentru tinerii timișoreni, într-o nouă locație. Când vor...

Petreceri cu SUPER EROI pentru tinerii timișoreni, într-o nouă locație. Când vor debuta evenimentele

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Tinerii timișoreni vor avea parte de un loc dedicat petrecerilor tematice pe diferite tipuri de muzică electronică. Locația Heroes, locul dedicat acestor genuri de party-uri, va fi inaugurat sâmbătă, 12 septembrie 2015, de la ora 23.00, atunci când va avea loc și prima petrecere tematică, Iron Trap Party.

Mixuri dinamice de muzică trap și imaginea super eroului Iron Man vor fi principalele elemente ale evenimentului al cărui loc de desfășurare este pe strada Gheorghe Lazăr, numărul 26, în spatele magazinului Kaufland. Conceptul Heroes se bazează pe o poveste a cărei personaje principale sunt super eroii veniți să salveze orașul prin muzică și distracție. Petrecerile se vor desfășura prin rotație în fiecare sâmbătă, de la ora 23, eroul Iron Man fiind primul care va intra în scenă.

Intrarea la Iron Trap Party se va realiza doar pe baza de invitație, care poate fi solicitată prin accesarea website-ului . Persoanele de sex masculin care vor să ia parte la eveniment vor fi nevoite să scoată din buzunare 20 de lei, între ora 23.00 – 00.00, sau 30 de lei după miezul nopții. Fetele care vor veni între 23.00 – 00.00 vor intra gratis, iar după miezul nopții prețul va fi de 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...