Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anghel Iordănescu, înainte de meciul cu Grecia: ”Ne propunem doar victoria”. Vezi ”tactica” lui Gabi Torje

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Selecționerul României, Anghel Iordănescu a prefațat ieri partida cu Grecia, care va avea loc în această seară pe Arena Naţională, de la ora 21:45. Însoţit de timișoreanul Torje, Pintilii, Chiricheş şi Tătăruşanu, antrenorul ”tricolorilor” a început prin a ”lăuda”, încă o dată jocul practicat de elevii săi la Budapesta. ”Consider că am făcut o partidă bună la Budapesta. Din punct de vedere tactic, am controlat jocul prin posesia mingii. Am obţinut ce ne-am propus, am plecat neînvinşi”, a declarat ”Tata Puiu”.

În ceea ce privește jocul cu numărul opt din grupa de calificare la EURO 2016, selecţionerul a fost ferm. ”Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria. Trebuie să fim atenţi, nu avem voie să facem greşeli şi nu ne putem permite să oferim cadouri. Avem probleme de sănătate, dar sunt sub control şi sunt convinşi că vom reuşi să le rezolvăm”, a explicat Iordănescu.

Mihai Pintilii a precizat că: ”Trebuie să fim concentraţi, să intrăm motivaţi şi să obţinem victoria care ne va aduce mai aproape de calificare. Prezenţa spectatorilor în număr cât mai mare va fi un atu în plus”. Acesta a fost completat de timișoreanul Gabi Torje, care se declară optimist în privința rezultatului jocului din această seară. Mijlocașul a precizat că este ”important e să câştigăm, nu contează cum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La noapte trecem la ora de vară!

În această noapte, România trece la ora de vară. Astfel ceasurile vor fi date...

Timisoreanul Cosmin Contra a decis cu cine ”ataca” Insulele Feroe si Norvegia

Timișoreanul care antrenează echipa Națională a României, Cosmin Contra, a decis care este lotul...

MANIPULARE marca PSD privind PIB-ul Romaniei

"România a întrecut și Portugalia la mărimea economiei”, anunță Departamentul pentru Politici Fiscal Bugetare...