Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Anghel Iordănescu, înainte de meciul cu Grecia: ”Ne propunem doar victoria”. Vezi ”tactica” lui Gabi Torje

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Selecționerul României, Anghel Iordănescu a prefațat ieri partida cu Grecia, care va avea loc în această seară pe Arena Naţională, de la ora 21:45. Însoţit de timișoreanul Torje, Pintilii, Chiricheş şi Tătăruşanu, antrenorul ”tricolorilor” a început prin a ”lăuda”, încă o dată jocul practicat de elevii săi la Budapesta. ”Consider că am făcut o partidă bună la Budapesta. Din punct de vedere tactic, am controlat jocul prin posesia mingii. Am obţinut ce ne-am propus, am plecat neînvinşi”, a declarat ”Tata Puiu”.

În ceea ce privește jocul cu numărul opt din grupa de calificare la EURO 2016, selecţionerul a fost ferm. ”Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria. Trebuie să fim atenţi, nu avem voie să facem greşeli şi nu ne putem permite să oferim cadouri. Avem probleme de sănătate, dar sunt sub control şi sunt convinşi că vom reuşi să le rezolvăm”, a explicat Iordănescu.

Mihai Pintilii a precizat că: ”Trebuie să fim concentraţi, să intrăm motivaţi şi să obţinem victoria care ne va aduce mai aproape de calificare. Prezenţa spectatorilor în număr cât mai mare va fi un atu în plus”. Acesta a fost completat de timișoreanul Gabi Torje, care se declară optimist în privința rezultatului jocului din această seară. Mijlocașul a precizat că este ”important e să câştigăm, nu contează cum”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore