Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

- Advertisement -
Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie de destinații de vacanță, printre acestea fiind locații din Grecia, Egipt, Turcia și Tunisia.

Sezonul estival este destul de îndepărtat, însă planurile pentru vacanța de vară sunt în toi. Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile pentru vara lui 2019, accesibile cu zboruri directe din Timișoara, iar achiziția din timp a unor pachete turistice încă din acest sezon, poate conduce la soluția optimă din punct de vedere turistic, dar și din punct de vedere al tarifului.

În acest sens, locuitorii din zona de vest a țării vor avea de ales între mai multe destinații pentru vacanța de vară sau chiar de primăvară, asta deoarece primele curse charter pentru 2019 vor decola de la începutul lunii aprilie. ”Față de anul precedent, în acest an se anunță destinații suplimentare spre Grecia, Egipt și – ca noutate – Tunisa. Este un semnal extrem de bun din partea agențiilor de turism care își diversifică astfel oferta pentru turiști”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Până în prezent, oferta pentru vară acestui an este de 14 zboruri charter săptămânale spre șapte destinații: Antalya (Turcia) – 7 zboruri/săptămână, Heraklion (Grecia) – 2 zboruri/săptămână, Zakynthos (Grecia) – 1 zbor/săptămână, Skiathos (Grecia) – 1 zbor/săptămână, Hammamet (Tunisia) – 1 zbor/săptămână, Sharm el Sheikh și Hurghada (ambele Egipt) – câte 1 zbor/săptămână.

În afară de cursele charter, de la Aeroportul Timișoara sunt accesibile cu zboruri regulate Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia), Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), Coasta Malficană (prin zborurile directe spre Bari), Marea Mediterană și Marea Roșie (prin zborul de Tel Aviv). Sunt în analiză comercială, dar neconfirmate până în prezent, destinațiile Constanța, Atena și Varna.

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa online sau prin intermediul agențiilor de turism pachete turistice care, alături de serviciile de transport aerian pe curse regulate, pot satisface dezideratul unei vacanțe reușite.

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara 1

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că...

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de...

Au inceput pregatirile pentru ”Timisoara AIR SHOW 2019”

Aeroportul Internațional Timișoara a demarat pregătirile spectacolului aerian ”TIMIȘOARA...

MANIPULARE marca PSD privind PIB-ul Romaniei

"România a întrecut și Portugalia la mărimea economiei”, anunță...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Din aceeași categorie

Categorii Populare