Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EBOLA se apropie de România? Un pacient din Grecia prezintă simptome asemănătoare celor ale virusului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„S-ar părea că acest bărbat s-a prezentat singur la spital, fiind îngrijorat de starea sa de sănătate”, a precizat ministerul. „Este vorba despre malarie”, a informat ulterior un purtător de cuvânt al ministerului, adăugând că pacientul este un arhitect care s-a întors dintr-o călătorie în Nigeria.

Un alt pacient suspectat că ar fi infectat cu virusul Ebola, care a fost testat joi, s-a dovedit în final a fi bolnav tot de malarie, potrivit ministerului.

Autorităţile elene au apreciat că riscul apariţiei virusului pe teritoriul grec este redus, dar au sfătuit cetăţenii să evite călătoriile în Africa de Vest.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat vineri că epidemia de Ebola trebuie considerată o „urgenţă de sănătate publică la nivel mondial”.

Epidemia de Ebola, care a provocat moartea a aproximativ 1.000 de persoane de la începutul anului, este „cea mai importantă şi cea mai gravă” din ultimele patru decenii, a subliniat într-o conferinţă de presă directoarea generală a OMS, doctorul Margaret Chan, scrie Mediafax.

Foto: newslocker.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

James B(l)ond! Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean Timișoara s-a anulat dar e…SECRET

Anul Domnului – 2021. Dovada vie că, și la 2000 de ani de la...

Ministerul Sanatatii vrea sa finanteze integral fertilizarea in vitro

Ministerul Sănătății a decis că va reorganiza subprogramul de fertilizare in vitro si embriotransfer....